Prve tekme četrtfinalnih obračunov v ligi prvakov so zanami in lahko rečemo, da večjih presenečenj ni bilo. Danes nas čakajo četrtfinalni obračuni v ligi Evropa. Poleg teh tekem pa bo v ligi NBA danes na sporedu kar nekaj zanimivih derbijev. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.22 Miami Heat – Los Angeles Lakers
Tip: 1

1.62 Oklahoma City Thunder – Cleveland Cavaliers
Tip: 2

1.46 Los Angeles Clippers – Phoenix Suns
Tip: 1

1.33 Utah Jazz – Portland Trail Blazers
Tip: 1 – Utah je včeraj za las izgubila proti Phoenixu. Šlo je za obračun prve in druge ekipe lige! Jazzi so trenutno najboljša ekipa lige in imajo 38 zmag in 13 porazov. Phoenix pa za njimi zaostaja za zgolj tekmo in pol. Danes pa Jazze čaka druga težka tekma v dveh dneh proti Portlandu, ki se trenutno nahaja na 6. mestu in ima pred Dallasom 2 tekme naskoka. V kolikor bi nesposobni Dallas uspel premagati rakete bi jutri že lahko gledali mogoče Dallas pred Portlandom tako pa žal to še nekaj časa ne bomo. Kakor koli Portland je trenutno pri 30 zmagah in 20 porazih. Jezzi so v odlični formi saj so na zadnjih 10 tekmah zmagali 8 krat in zgolj 2 krat izgubili. Je pa res da so trenutno v seriji 2 zaporednih porazov. Portland na drugi strani pa je na zadnjih 10 tekmah dosegel 6 zmag in 4 poraze nazadnje pa so jih povsem povozili Los Angeles Clippersi. To tekmo je zelo slabo odigral eden glavnih kandidatov za MVP-ja Damian Lillard. Zelo malo se nam zdi verjetno, da bi si Jazzi privoščili še tretji zaporedni poraz zato je naš stavni tip zmaga Jazzov. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na bet at home.

1.51 Arsenal FC – SK Slavia Praha
Tip: 1

1.90 Dinamo Zagreb – Villarreal CF
Tip: 2

1.54 Granada CF – Manchester United
Tip: 2

1.93 Ajax Amsterdam – AS Roma
Tip: 1 – Obeta se nam zelo zanimiv obračun. Ajax je trenutno v fenomenalni formi saj je na zadnjih 20 tekmah kar 18 krat zmagal in zgolj 2 krat remiziral. Ajax v Nizozemskem prvenstvu drvi proti naslovu prvaka. Romi na drugi strani pa ne gre tako fanomenalno saj je denimo na zadnjih 5 tekmah 2 krat zmagala, 1 krat remizirala in kar 2 krat izgubila. Roma tudi v Italijanskem prvenstvu ni ravno visoko saj se trenutno nahaja na zgolj na 7. mestu prvenstvene lestvice. Na stavnicah je danes favorit Ajax, ki igra na domačem terenu. Ekipi sta se do sedaj med sabo srečali 2 krat in tudi tukaj je uspešnejši Ajax, ki beleži 1 zmago in remi. Glede na trenutno odlično formo Ajaxa in slabo Rome menimo, da bo prvo tekmo Ajax dobil. Naš stavni tip je zmaga Ajaxa.

PUSTITE KOMENTAR

Sending