Danes nas čaka nadaljevanje lige prvakov. Zelo zanimivo bo na Bavarskem, kjer bo PSG lovil zaostanek iz prve tekem. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

Paris St Germain – Danes bo povratna tekma med Bayern München in Paris St Germain v osmini finala Lige prvakov. Prva tekma se je končala z zmago Bayerna z 1:0 v Parizu. Po mnenju nekaterih poznavalcev je Bayern München favorit za zmago v povratni tekmi1, saj ima prednost iz prve tekme in prednost domačega igrišča. Vendar pa Paris St Germain ne gre podcenjevati, saj ima v svojih vrstah zvezdnike kot so Mbappé, Neymar in Messija. Je pa tudi res, da Neymar danes ne bo igral. Glede na zvezdniško zasedbo PSG verjamemo, da lahko danes obrnejo izid in napredujejo bo pa seveda težko saj so tudi Bavarci vrhunska ekipa. Naš stavni tip je zmaga PSG-ja.
3.80
Bayern München – Paris St Germain
1X2, Redni del tekme

Tottenham Hotspur
1.90
Tottenham Hotspur – AC Milan
1X2, Redni del tekme

Los Angeles Clippers
1.58
Los Angeles Clippers – Toronto Raptors
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Phoenix Suns
1.11
Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Denver Nuggets
1.28
Denver Nuggets – Chicago Bulls
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Dallas Mavericks – Dallas je včeraj na domačem igrišču s težavo premagal Jazze in se povzpel na 5. mesto zahodne konference. Dallas je trenutno pri 34 zmagah in 32 porazih. Tekma med Jazzi in Dallasom se je končala s 120:116. Na tej tekmi sta Luka in Kayri skupaj dosegla kar 62 točk, Tim pa jih je dodal še 24. Danes pa Dallas čaka težko gostovanje pri Pelikanih, ki se tudi borijo za končnico in so trenutno na 10. mestu zahodne konference. Pelikani so trenutno pri 31 zmagah in 34 porazih. Forma pelikanov pa je trenutno zelo slaba saj imajo na zadnjih 10 odigranih tekmah zgolj 3 zmage in kar 7 porazov. Tudi Dallas ni ravno v bleščeči formi saj ima na zadnjih 10 odigranih tekmah 4 zmage in 6 porazov. Na stavnicah je danes favorit Dallas, ki ima v svojih vrstah dva super zvezdnika medtem ko se pri Pelikanih soočajo s poškodbami. Prvi strelec ekipe pri Dallasu je Luka, ki na tekmo dosega 33,3 točke ob tem doda še 8,7 skoka in 8 podaj. Pri Pelikanih pa je trenutno prvo ime CJ, ki na tekmo dosega 21 točk, 4.3 skoke in 5,8 asistence. Naš stavni tip je zmaga Dallasa.
1.76 – Stavna kvota za zmago Dallasa je 1.76. Kakšna je za zmago domače ekipe pa preverite na 22bet stavnici.
New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Boston Celtics
1.18
Boston Celtics – Portland Trail Blazers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Cleveland Cavaliers
1.70
Miami Heat – Cleveland Cavaliers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Atlanta Hawks
1.60
Washington Wizards – Atlanta Hawks