Športni nasveti 8.3.2019

0
238
Ogledi
stavni nasveti - nba

V torek in sredo smo dobili prve štiri četrtfinaliste v ligi prvakov naslednje štiri pa bomo dobili v prihajajočem tednu. Včeraj smo v ligi Evropa spremljali prve tekme osmine finala in doživeli nekaj presenečenj. Danes pa nas čaka nekaj uvodnih prvenstvenih tekem in liga NBA. Pa si kar poglejmo današnje tipe:

1.75 FC Union Berlin – FC Ingolstadt
Tip: 1

1.38 Juventus Turin – Udinese Calcio

Tip: 1 – Juventus je v domačem prvenstvu v odlični formi in ima praktično naslov že zagotovljen, ampak to verjetno ne bo dovolj, saj v ligi prvakov merijo na vrh odkar so v klub pripeljali Ronalda. Juventus na domačem igrišču igra odlično in ni izgubil na zadnjih 8 tekmah za povrstjo. Udinese proti Juventusi nima zmage na zadnjih 3. tekmah. Udinese tudi zelo slabo igra na gostovanjih in sicer 1-4-6, kar je še razlog več, da bi moral Juventus danes tole tekmo dobiti. Naš stavni tip je zmaga Juventusa.

2.05 SV Werder Bremen – FC Schalke 04
Tip: 1

3.15 Slask Wroclaw – Jagiellonia Białystok
Tip: X

1.65 Athletic Bilbao – RCD Espanyol Barcelona
Tip: 1

1.32 Orlando Magic – Dallas Mavericks
Tip: 1

1.48 Charlotte Hornets – Washington Wizards
Tip: 1

1.49 Memphis Grizzlies – Utah Jazz
Tip: 2

2.41 Chicago Bulls – Detroit Pistons
Tip: 1

1.22 Miami Heat – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.35 New Orleans Pelicans – Toronto Raptors
Tip: 2

1.32 Houston Rockets – Philadelphia 76ers
Tip: 1

1.74 Los Angeles Clippers – Oklahoma City Thunder
Tip: 1 – OKC je včeraj odigrala zelo težko tekmo proti Portlandu, ki so jo dobili šele po podaljšku in danes pričakujemo, da bodo zelo težko konkurirali spušitim Clippersom, ki kljub menjavi igralcev igrajo odlično in se držijo končnice. OKC bo torej danes igrala še drugo tekmo v dveh dneh in zagotovo se jim bo malce poznala utrujenost ravno zaradi tega dajemo manjšo prednost “drugi” ekipi v Los Angelesu. LAC so trenutno v odlični formi saj so dobili zadnje 3 tekme za povrstjo na zadnjih 10 tekmah pa beležijo kar 7 zmag. OKC je trenutno v slabši formi saj so dobili le 4 tekme na zadnjih 10 tekmah kar je še razlog več da je domače moštvo danes v prednosti. Naš stavni tip je torej zmaga LAC.

1.37 Golden State Warriors – Denver Nuggets
Tip: 1

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here