Angleško nogometno prvenstvo se vrača nazaj. Vračajo se tudi igralci, ki so igrali na afriškem pokalu narodov. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.52 Premier liga Burnley – Manchester United
Tip: 2

1.42 Premier liga West Ham United – Watford
Tip: 1

2.50 Premier liga Newcastle United – Everton
Tip: 1 – Obe dve ekipi se bosta kot kaže borili zgolj za obstanek v prvi ligi. V zimskem prestopnem roku sta se tudi obe dve ekipi zelo okrepili, saj so njihove ambicije zagotovo precej večje kot zgolj obstanek. Newcastel se trenutno nahaja na zgolj 19. mestu in za mestom, ki zagotavlja obstanek zaostaja za 1 točko. Srake so letos dobile zgolj 2 tekme, 9 krat so remizirale in 10 krat izgubile. Everton na drugi strani pa je prvenstvo odprl fantastično potem pa drastično popustil in se trenutno z zgolj 19 osvojenimi točkami nahajajo na skromnem 16. mestu. Everton ima trenutno zgolj 4 točke več od srak in je v katastrofalni prvenstveni formi. Everton je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegel zgolj en remi in nanizal kar 4 poraze. To pa je bilo tudi dovolj, da so odpustili trenerja. Srake pa so na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah nanizale 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Glede na situacijo na prvenstveni lestvici, danes obe dve ekipi potrebujeta zmago oz točke. Sami danes dajemo prednost srakam, ki so eno od 2 zmag letos dosegli ravno proti Evertonu. Srake so tudi uspešnejše na zadnjih 5 medsebojnih tekmah in beležijo 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga Newcastla

1.85 Prvenstvo Coventry City – FC Blackpool
Tip: 1

1.61 Prvenstvo Luton Town – Barnsley
Tip: 1

2.21 Prvenstvo Stoke City – Swansea City
Tip: 1

1.33 Prvenstvo Fulham FC – Millwall FC
Tip: 1

3.10 Prvenstvo Derby County – Hull City
Tip: X

1.57 Italijanski pokal Inter Mailand – AS Roma
Tip: 1

1.31 Coupe de France AS Monaco – SC Amiens
Tip: 1

1.86 Segunda Liga Estrela Amadora – Academica Coimbra
Tip: 1

2.17 Segunda Liga Varzim SC – CD Nacional
Tip: 2

Brooklyn Nets – Boston Celtics
Tip: 2 – Netsi so trenutno v katastrofalni formi saj so v seriji 8 zaporednih porazov. Odkar sta se poškodovala Durant in Harden Netsi samo že izgubljajo. Poleg tega pa tretji zvezdnik zaradi samovolje lahko igra le na gostovanjih in Netsi so trenutno na avtocesti, da izpadejo iz končnice v kolikor nekaj drastično ne spremenijo. Netsi se trenutno nahajajo na 7. mestu, kar pomeni, da bodo morali igrati play in tekmo za končnico! Njihov današnji nasprotnik Boston pa se počasi pobira in je trenutno na 8. mestu vendar je v zelo dobri formi. Boston je trenutno v seriji 5 zaporednih zmag in ima na zadnjih 10 odigranih tekmah 7 zmag in 3 poraze. Ta forma je Boston potisnila proti vrhu in danes lahko z novo zmago pridejo še mesto višje direkt pred Netse. Netsi bodo zagotovo morali storiti nekaj, da prekinejo to črno serijo in to je zagotovo! Glede na to, da je Boston v dobri formi danes ne vidimo veliko možnosti, da bi se lahko zgodil čudeš in bi Netsi prekinili niz 8 zaporednih zmag. Naš stavni tip je zmaga Bostona. Kakšna je stavna kvota za to pa preverite na bet at home stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending