Športni nasveti 8.2.2020

0
19
stavni nasveti tenis

Dallas je včeraj nesrečno izgubil še drugo zaporedno tekmo v nizu, ki bi jo realno morali dobiti. Washington jih je premagal s 119:118, potem ko so dosegli koš v zadnji sekundi srečanja. Danes pa Dallas čaka druga tekma v dveh dneh in sicer bodo igrali proti Charlotte Hornetseh. Poleg te tekme bo danes v ligi NBA na sporedu še kar 8 preostalih srečanj. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.32 Olympique Marseille – Toulouse FC
Tip: 1

1.56 LASK – SK Sturm Graz
Tip: 1

1.19 Orlando Magic – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.88 Detroit Pistons – New York Knicks
Tip: 1

1.57 Charlotte Hornets – Dallas Mavericks
Tip: 2 – To bo še druga tekma za Dallas v dveh dneh in danes nujno potrebujejo zmago, da prekinejo črno serijo 2 zaporednih porazov. Sedaj se šele vidi koliko moštvu pomeni Luka in njegova odsotnost se še kako pozna. Včeraj je sicer Dallas zelo nesrečno izgubil tekmo v zadnji sekundi, potem ko so odigrali katastrofalno obrambo in dobili koš s polaganjem na obroč. Danes pa pričakujemo boljši Dallas in 32 zmago v letošnji sezoni. Sršeni so v letošnji sezoni dobili zgolj 16 tekem in zasedajo 12. mesto na vzhodni konferenci. Njihova trenutna forma pa je še slabša kot od Dallasa in imajo 4 zaporedne poraze. Sršeni ne blestijo ne na domačem igrišču in ne na gostovanjih. V obeh primerih so dosegli po 8 zmag. Na drugi strani pa Dallas blesti na gostovanjih in danes ima lepo priložnost, da dosežejo novo zmago proti ekipi, ki je precej slabša od njih. Naš stavni tip je zmaga Dallasa.

1.29 Toronto Raptors – Brooklyn Nets
Tip: 1 – Toronto je na zadnjih dveh tekmah premagal Indiano. Po prvi tekmi proti Indiani, ki jo je doma komaj dobili za 1 točko so oz. smo mnogi mislili, da se bo serija 12 zmag prekinila na gosovanju ravno pri Indiani, ampak to se ni zgodilo. Toronto je zanseljivo dobil še 13 zaporedno tekmo in danes jih na domačem igrišču čaka precej lažji nasprotnik Brooklyn. Netsi so sicer malce dvignili formo in dobili zadnji dve srečanji, ampak forma na zadnjih 10 tekmah je precej slabša od ekipe Toronta. Netsi so dobili 5 tekem in jih tudi toliko izgubili. Kakorkoli stavnice danes napovedujajo zmago Toronta in s tem se strinjamo tudi mi. Naš stavni tip je zmaga Toronta.

1.68 Indiana Pacers – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.28 Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.05 Golden State Warriors – Los Angeles Lakers
Tip: 2

1.66 Phoenix Suns – Denver Nuggets
Tip: 2

1.69 Sacramento Kings – San Antonio Spurs
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending