Nova tekma in nova zmaga Dallasa. Lahko bi rekli, da to ni nič novega, ampak na tej tekmi je Dallas zmagal za več kot 40 točk in tako dosegel najvišjo zmago v letošnji sezoni. Odlično je zopet odigral Luka, ki se je izenačil z legendarnim Jordanom. Luki je uspelo še na 18 zaporedni tekmi doseči vsah 20 točk, 5 skokov in 5 podaj. Tudi danes nas v ligi NBA čaka obilico zanimivih tekem. Vroče pa bo tudi na nogometnih igriščih, več pa lahko preverite v spodnjih stavnih nasvetih…

1.48 SV Werder Bremen – SC Paderborn
Tip: 1

1.69 Aston Villa – Leicester City
Tip: 2 – Lisice bi se z današnjo zmago še bolj utrdile na 2. mestu prvenstvene lestvice, saj je včeraj MAnchester City izgubil na domačem igrišču poti mestnemu tekmecu. Lisice bi tako z zmago prednost pred tretjim Cityem povečale na 6 točk, medtem ko bi se vodilnemu Liverpoolu približale na 8 točk zaostanka. Aston Villa pa se nahaja v spodnjem predelu lestvice in se bo najverjetneje borila za obstanek v prvi ligi. Aston Villi tako vsaka točka še kako prav pride, ampak danes ne vidimo prav veliko možnosti za njih. Naš stavni tip je zmaga Leicester Citya.

2.54 Newcastle United – Southampton FC
Tip: 1

2.35 Bologna FC – AC Milan
Tip: 2

2.92 Turin FC – ACF Fiorentina
Tip: 2

1.66 Brooklyn Nets – Denver Nuggets
Tip: 2

1.64 Charlotte Hornets – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.24 Washington Wizards – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.28 Miami Heat – Chicago Bulls
Tip: 1

1.26 Dallas Mavericks – Sacramento Kings
Tip: 1 – Dallas je s fantastično predstavo včeraj odpravil Pelikane za več kot 40 točk. Luka je na tej tekmi samo v 26 minutah dosegel 26 točk, 6 skokov in 9 podaj. S tem dosežkom se je tudi izenačil z legendarnim Jordanom, ki mu je na 18 zaporednih tekmah uspelo doseči vsaj 20 točk, 5 skokov in 5 asistenc. No že danes pa bo imel Luka priložnost, da sam zagospodari na vrhu te lestvice. Dallas danes na domačem igrišču pričakuje Kralje, ki so trenutno v slabi formi. Kralji so trenutno v seriji 3 zaporednih porazov in na zahodni konferenci zasedajo šele 12. mesto. Na drugi strani pa je Dallas v seriji 5 zaporednih zmag in z izkupičkom 16-6 zaseda visoko 2. mesto na zahodni konferenci. Dallas je na zadnjih 10 tekmah zmagal kar 9 krat in le 1 krat izgubil, kar priča, da je ekipa zares v vrhunski formi. Najboljši igralec Dallasa je Luka, ki na tekmo dosega 30 točk, 10 skokov in 9 podaj. Na drugi strani pa pri Kraljih največ točk na tekmo dosega Buddy Hield in sicer 21. Glede na to v kakšni formi je Dallas bi bilo danes veliko presenečenje če ne bi zmagali na domačem igrišču. Naš stavni tip je zmaga Dallasa in s tem urtditev na 2. mestu zahodne konference.

1.56 Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.17 Los Angeles Lakers – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj