Športni nasveti 8.11.2020

0
115
stavni nasveti

Po fantastičnem nemškem derbiju včeraj in pričakovani zmagi Bavarcev nas danes na evropskih nogometnih zelenicah čakata kar dva derbija! V Angliji se bosta med sabo pomerila aktualni prvak in podprvak v Italiji pa bo Atalanta poizkušala premagati Milanski Inter. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.14 VfL Wolfsburg – TSG 1899 Hoffenheim
Tip: 1

3.50 Bayer 04 Leverkusen – Borussia Mönchengladbach
Tip: X

1.65 Arsenal FC – Aston Villa
Tip: 1

3.10 Leicester City – Wolverhampton Wanderers
Tip: X – Lisice se po sedmih odigranih krogih nahajajo na 2. mestu prvenstvene lestvice in za vodilnim Liverpoolom zaostajajo zgolj za 1 točko. Lisice so na prvih 7. krogih tekmovanja 5 krat zmagale in 2 krat izgubile. V lanski sezoni so bile zelo blizu lige prvakov in to bodo napadale tudi letos kot vse kaže. Volkovi pa so kljub temu, da so izgubili nekaj igralcev še vedno zelo visoko na prvenstveni lestvici v letošnji sezoni. Trenutno zasedajo 6. mesto in bi se z morebitno zmago danes povzpeli še nekoliko višje. Obe dve ekipi sta trenutno v dobri formi. Volkovi so na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagali, 1 krat remizirali in 1 krat izgubili. Lisice pa so dosegle 3 zmage in 2 poraza. V lanski sezoni sta se obe dve tekmi med tema dvema tekmecema končali z izidom 0:0. Ekipi sta tudi popolnoma izenačeni na zadnjih 5 medsebojnih tekmah in sicer obe dve imata po 1 zmago in 3 remije. Na stavnicah je sicer manjši favorit domača ekipa, ki ima stavno kvoto za zmago 2.27, medtem ko je kvota za zmago gostov 3.25. Kakšna pa je stavna kvota za morebiten remi pa preverite na 22bet stavnci. Glede na to, da sta obe dve ekipi v dobri formi in zelo izenačeni na zadnjih medsebojnih tekmah menimo, da se bo današnja tekma končala brez zmagovalca. Naš stavni tip je torej X.

1.51 West Bromwich Albion – Tottenham Hotspur
Tip: 2

4.00 Manchester City – Liverpool FC
Tip: X

3.70 Lazio Rim – Juventus Turin
Tip: X

1.98 Turin FC – FC Crotone
Tip: 1

2.90 Atalanta Bergamasca Calcio – Inter Milan
Tip: 1 – Inter je lansko sezono zaključil na 2. mestu medtem ko je bila Atalanta tretja. Po šestih odigranih krogih v novi sezoni pa je Atalanta trenutno na 4. mestu medtem ko je Inter na 6. mestu prvenstvene lestvice. Razlika med obema kluboma pa je zgolj 1 točka. Obe dve ekipi sta v solidni formi na zadnjih 5 odigranih tekmah. Atalanta je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 3 krat zmagala in 2 krat izgubila medtem ko je Inter 2 krat zmagal, 2 krat remiziral in 1 krat izgubil. V lanski sezoni je eno prvenstveno tekmo dobil Inter ena pa se je končala brez zmagovalca. In ravno to tekmo, ki je dobil Inter je odločala o tem katera ekipa bo 2. oz 3. Danes prednost dajemo Atalanti, ki igra na domačem stadionu in bo imela velijo željo, da se Interju maščuje za lanski poraz. Naš stavni ti je torej zmaga Atalante.

1.58 Genoa FC – AS Roma
Tip: 2

1.44 Valencia CF – Real Madrid
Tip: 2

1.97 Levante UD – Deportivo Alavés
Tip: 1

1.31 Real Sociedad – Granada CF
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending