Danes pa se začenjajo tudi kvalifikacije za svetovno prvenstvo v evropi. Že prvi dan pa bo na delu tudi slovenska izbrana vrsta, ki bo igrala proti Malti, ki se je na prvi tekmi izkazala kot zelo neugoden nasprotnik. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

3.35 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Rusija – Slovaška
Tip: X

2.15 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Islandija – Armenija
Tip: 1

2.12 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Turčija – Norveška
Tip: 1

1.69 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Češka – Wales
Tip: 1 – Čehi so trenutno na 2. mestu v skupini s 5 odigranimi tekmami. Čehi so na teh 5 odigranih tekmah dosegli 2 zmagi, 1 remi in nanizali 2 poraza. Na tretjem mestu pa se nahaja Wales, ki pa je odigral še tekmo manj od Češke izbrane vrste. Wales ima prav teko kot Češka 7 točk vendar ima tekmo manj. Reprezentanci sta se v teh kvalifikacijah med sabo že pomerili in takrat so slavili Waližani z 1:0. Danes pa imajo Čehi lepo priložnost, da doma zmagajo in se utrdijo na 2. mestu v skupini. Čehi so na zadnjih 5 odigranih tekmah v malce boljši formi saj beležijo 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Waližani pa so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli zgolj 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili 4 krat in vsaka beleži po 1 zmago in 2 remija. Naš stavni tip za danes pa je zmaga Češke izbrane vrste, saj igrajo doma in so v malce boljši formi.

1.07 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Latvija – Nizozemska
Tip: 2

1.12 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Nemčija – Romunija
Tip: 1

2.34 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Estonija – Belorusija
Tip: 1

1.10 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Gibraltar – Črna Gora
Tip: 2

1.26 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Ciper – Hrvaška
Tip: 2

1.49 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Malta – Slovenija
Tip: 2 – Malta je praktično že brez vsakih možnosti za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Malta je trenutno po 6 odigranih tekmah na 5. mestu s 4 osvojenimi točkami. Slovenija na drugi strani pa še ima nekaj možnosti za uvrstitev na svetovno prvenstvo vendar mora začeti zmagovati. Slovenijo še kako boli poraz proti Cipru saj bi takrat lahko dosegli precej več in bi bili danes v precej boljšem položaju. Slovenija je tako trenutno pri 7 točkah in za drugo ter prvo reprezentanco v skupini zaostaja za 6 točk. Slovenija bo do konca kvalifikacij igrala še s Ciprom, Slovaško in Rusijo in če bo na teh 4 tekmah slavila smo prepričani, da bodo na koncu najverjetneje drugi. Seveda pa ni vse odvisno od Slovenije… Kakorkoli, danes bo najprej potrebno premagati Malto, katero smo na prvi tekmi v Stožicah odpravili z 1:0. Na tej tekmi je bila igra Slovenske izbrane vrste porazna in s takšno igro v Malti zagotovo ne bodo slavili. Še slabše pa so igrali proti Hrvaški in če se nivo igre ne bo drastično dvignil bo kvalifikacij oz. upanja na svetovno prvenstvo konec že na naslednji tekmi. Slovenija se je z Malto dosedaj pomerila 5 krat in vedno je slavila in verjamemo, da bo tudi danes tako. Naš stavni tip je zmaga Slovenije. Kakšna je stavna kvota za zmago Malte ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

1.13 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Lihtenštajn – Severna Makedonija
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending