Športni nasveti 8.10.2020

0
58
stavni nasveti - nba

Danes bodo na sporedu kvalifikacije za evropsko prvenstvo v nogometu. Igrale se bodo polfinalne tekme, kar pomeni, da so reprezentance le 2 koraka oddaljene od evropskega prvenstva, ki bo če bo potekal naslednje leto. Ekipe, ki se bodo danes borile za Euro so bile zmagovalke skupin v novem tekmovanju lige narodov. Od 16 reprezentanc bodo torej še 4 potovale na Euro 2021. Poleg nogometa bo danes na sporedu tudi košarkarska Eurolige v ligi NBA pa je tokrat 2 dni premora. Kaj vse nas čaka še danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

3.70 Gruzija – Belorusija
Tip: 2 – Kot smo že omenili danes poteka polfinale za uvrstitev na Euro 2021. Zmagovalec današnje tekme se bo v finalu pomeril s Severno Makeronijo ali Kosovom za dokončno uvrstitev na Euro 2021. Na stavnicah je favorit Gruzija, ki ima stavno kvoto 2.20, medtem ko je Belorusija izivalec. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in sta povsem izenačeni saj imata obe dve po 1 zmago in 1 remi. Kar se tiče tekmovalne forme so v boljši Belorusi, ki imajo na zadnjih 5 tekmah 3 zmage in 2 poraza. Gruzija pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 krat zmagala, 1 krat remizirala in 2 krat izgubila. Naš stavni tip za danes je zmaga Belorusije.

3.20 Norveška – Srbija
Tip: X

3.10 Severna Makedonija – Kosovo
Tip: X

1.80 Bosna in Hercegovina – Severna Irska
Tip: 1 – Bih ima ponovno lepo priložnost, da se uvrsti na veliko tekmovanje. Danes jih na domačem igrišču čaka Severna Irska. Ekipi sta se nazadnje med sabo pomerili v ligi narodov pred dveh letih in takrat so obakrat slavili nogometaši Bih-a. Reprezentanca Bih-a je domačo tekmo dobila z 2:0 na gostovanju pa je slavila s 2:1. Glede na zadnje medsebojne tekme torej nas sploh ne čudi, da je danes Bih favorit na stavnicah. Bet at home stavnica za zmago BiH-a ponuja stavno kvoto 1.80 medtem ko je stavna kvota za zmago Severne Irske 4.80. Obe dve reprezentanci trenutno nista v dobri formi in na zadnjih 5 odigranih tekmah beležita naslednjo statistiko. Reprezentanca Bih-a je 1 krat zmagala, 1 krat remizirala in 3 krat izgubila. Severna Irska je bila za odtenek boljša saj je v tem obdobju zmagala 1 krat, 2 krat remizirala in 2 krat izgubila. Glede na to da je Bosna slavila na zadnjih 2 medsebojnih tekmah ne vidimo razloga, da ne bi tudi danes. Naš stavni tip je torej zmaga BiH-a.

2.60 Slovaška – Irska
Tip: 2

2.55 Islandija – Romunija
Tip: 1

2.14 Škotska – Izrael
Tip: 1

3.10 Bolgarija – Madžarska
Tip: X

1.51 Kenin, Sofia – Kvitova, Petra
Tip: 2

1.24 Swiatek, Iga – Podoroska, Nadia
Tip: 1

1.43 CSKA Moskva – Maccabi Tel-Aviv
Tip: 1

1.58 Efes Anadolu Istanbul – Fenerbahce Ulker
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending