Danes se začenjajo oz. nadaljujejo kvalifikacije za evropsko prvenstvo v nogometu. Na sporedu bo kar nekaj zanimivih tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Francija
1.22
Francija
Irska
1X2, Redni del tekme

Nizozemska
1.43
Nizozemska
Grčija
1X2, Redni del tekme

Češka – Albanija
Češki nogometaši so na dobri poti, da se uvrstijo na Euro 2024, kar bo že osma uvrstitev na zaključni turnir. Odkar je leta 2018 vodenje reprezentance prevzel Jaroslav Šilhavý, je ekipa zmagala na vseh petih kvalifikacijskih tekmah UEC, ki jih je odigrala doma. Edino srečanje z Albanijo pred dvema letoma, na prijateljski tekmi v Pragi se je končalo z zmago Češke s 3:1. V novi zasedbi ni bilo dveh strelcev, Patrika Schicka in Ondreja Čelůstke. Albanija je v dobrem položaju za uvrstitev na Euro 2024, saj je po treh tekmah na drugem mestu v skupini E z eno točko zaostanka za Čehi. Balkansko državo vodi nekdanji brazilski levi bočni branilec Sylvinho, njegova pomočnika pa sta Doriva in Pablo Zabaleta. Čeprav je soočenje s Čehi v Fortuna Areni zahtevna naloga, je Albanija z zmagama nad Portugalsko in Srbijo v kvalifikacijah za Euro 2016 že pokazala, da lahko zmaguje. Orli so pod vodstvom Sylvinha dosegli štiri od petih golov po odmoru in še nobenega niso prejeli. Albanija je v teh kvalifikacijah izgubila samo proti Poljski, katera je še vedno drugi favorit za igranje na prvenstvu poleg Češke. Čehi pa so na prvih treh odigranih tekmah dosegli 2 zmagi in 1 remi. Češka je premagala Poljake, Ferske otoke in remizirala porit Moldaviji na gostovanju.  Kar se tiče tekmovalne forme so Čehi na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli 3 zmage, 1 remi in 1 poraz medtem ko je Albanija dosegla 3 zmage in 2 poraza. Obe dve ekipi sta torej v dobri formi.

Na stavnicah je favorit Češka, ki ima stavno kvoto za zmago nekje okrog 1.53. Kakšna je stavna kvota za zmago Albanije ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

Poljska
1.12
Poljska
Ferski otoki
1X2, Redni del tekme

Črna Gora
1.72
Litva
Črna Gora
1X2, Redni del tekme

Srbija
1.75
Srbija
Madžarska
1X2, Redni del tekme

Finska
2.11
Kazahstan
Finska
1X2, Redni del tekme

Slovenija
1.84
Slovenija
Severna Irska