Slovenija bo danes na Hrvaškem poizkušala osvojiti kakšno točko v borbi za svetovno prvenstvo v katarju ki bo naslednje leto. Slovenija zagotovo bilj potrebuje točke kot Hrvaška medtem ko se bo Hrvaška poizkušala oddolžiti za zadnji poraz. Kaj vse nas še čaka v današnjih kvalifikacijah pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.14 Azerbajdžan – Portugalska
Tip: 2

1.81 Avstrija – Škotska
Tip: 1

1.29 Danska – Izrael
Tip: 1

1.18 Francija – Finska
Tip: 1

1.34 Nizozemska – Turčija
Tip: 1 – Izredno zanimiva skupina v kateri trenutno z 11 točkami vodijo Turki, drugi so z 10 točkami Nizozemci prav tako imajo 10 točk tudi tretji Norvežani. Turki bi lahko imeli precej več točk če jih ne bi prepoceni zapravljali proti Črni Gori in Latviji, ki sta v tej skupini slabše rangirani reprezentanci. Denimo Turki so v teh kvalifikacijah premagali tako Norveško kot Nizozemsko točk pa zapravljali proti prej omenjeni reprezentanci. To bi lahko Turke na koncu zelo veliko stalo. Turčijo danes čaka zelo težka tekma proti Nizozemski, ki se bo zagotovo želela maščevati za zadnji poraz s 4:2. Nizozemska bi z današnjo zmago tudi prevzela vodstvo v skupini. Turki so v zadnjem obdobju zelo padli v formi saj so denimo na evru izgubili vse 3 tekme potem pa remizirali s Črno Goro in nazadnje premagali kanto za nabijanje Gibraltar. Turčijo torej danes čaka nova težka ovira in glede na trenutno slabo formo se sploh ne čudimo nizki kvoti za zmago Nizozemske. Nizozemci imajo na zadnjih 5 odigranih tekmah ravno nasprotno statistiko kot Turki. Nizozemci so dobili 3 tekme, 1 krat so remizirali in 1 krat izgubili. Ta poraz pa je bil za Nizozemce še kako boleč saj so na Euru izpadli proti Čehom v osmini finala. Skratka danes so na stavnicah favoriti Niozemci, ki so v boljši formi. Sta pa ekipi na zadnjih 5 medsebojnih tekmah povsem izenačeni saj obe dve beležita po 2 zmagi in remi. Naš stavi tip je zmaga Nizozemske. Kakšna je stavna kvota za zmago Turkov ali remi pa preverite na bet at home stavnici.

1.43 Črna Gora – Latvija
Tip: 1

1.11 Rusija – Malta
Tip: 1

3.80 Hrvaška – Slovenija
Tip: X

2.29 Ferski otoki – Moldavija
Tip: 1

2.16 Irska – Srbija
Tip: 2

1.42 Slovaška – Ciper
Tip: 1 – Slovaki so na zadnji tekmi doma izgubili proti Hrvaški z 1:0. Hrvatje so trenutno vodilni v skupini skupaj z Rusijo. Obe dve reprezentanci imata po 10 teoč medtem ko ima tretja Slovenija 7 točk, četrti Slovaki pa 6. No na zadnjem mestu pa so trenutno Ciprčani, ki imajo tako kot Maltežani po 4 točke. Malta je mesto pred Ciprom predvsem zaradi medsebojne zmage in boljše gol razlike. Obe dve reprezentanci sta trenutno v katastrofalni formi. Ciper je denimo na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel zgolj 1 zmago in nanizal 4 poraze medtem ko so Slovaki prav tako dobili zgolj 1 tekmo ob tem pa dodali še 1 remi in 3 poraze. Zanimivo pa je to, da sta obe dve reprezentanci Slovencem odvzeli točke… Kar se tiče zadnjih 5 medsebojnih tekem sta ekipi popolnoma izenačeni saj imata obe dve po 2 zmagi in remi. Za danes pa vseeno napovedujemo zmago Slovaške, ki je vendarle na papirju precej boljša ekipa kot pa Ciper.

1.22 Bosna in Hercegovina – Kazakstan
Tip: 1

1.01 Norveška – Gibraltar
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending