Danes nas čaka še nekaj zanimivih prijateljskih nogometnih tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Češka
1.14
Češka
Malta
1X2, Redni del tekme

Armenija
2.09
Armenija
Kazahstan
1X2, Redni del tekme

England
1.14
England
Islandija
1X2, Redni del tekme

Nemčija
1.28
Nemčija
Grčija
1X2, Redni del tekme

Škotska
1.68
Škotska
Finska
1X2, Redni del tekme

Romunija
1.05
Romunija
Liechtenstein

HJK Helsinki
1.87
HJK Helsinki
Seinäjoen JK
1X2, Redni del tekme

FC Lahti – FC Inter Turku
FC Lahti in FC Inter se bosta srečala v tekmi Veikkausliiga, ki bo 7. junija 2024 ob 17:00. FC Lahti trenutno zaseda 11. mesto na lestvici s skupno 6 točkami, pridobljenimi z 1 zmago, 3 remiji in 5 porazi. V tej sezoni so dosegli 6 golov in prejeli 16. Njihova obramba je bila slaba, kar je razvidno iz večjega števila prejetih golov. Tudi njihova forma je slaba, kar kažejo njihovi zadnji rezultati, kjer jim ni uspelo zagotoviti stabilnih predstav.

Na drugi strani imamo FC Inter, ki je trenutno na 9. mestu z 8 točkami, pridobljenimi z 2 zmagama, 2 remijema in 6 porazi. Njihov napad je bil nekoliko bolj učinkovit, saj so dosegli 13 golov, a njihova obramba je prav tako pod vprašajem, saj so prejeli 21 golov. FC Inter se prav tako sooča z slabšo formo, kar je razvidno iz njihove trenutne pozicije na lestvici.

Medsebojne tekme med tema dvema ekipama kažejo, da je FC Inter pogosto v prednosti. V zadnjih desetih srečanjih je FC Inter zmagal petkrat, FC Lahti dvakrat, tri tekme pa so se končale neodločeno. To nakazuje, da ima FC Inter zgodovinsko gledano v rahli prednosti, vendar je nogomet nepredvidljiv šport, kjer lahko trenutna forma in motivacija igrata ključno vlogo.

Pomembno bo kako se bosta ekipi soočile s pritiski te tekme. FC Lahti bo poskušal izboljšati svojo pozicijo na lestvici z zmago na domačem igrišču, medtem ko bo FC Inter iskal priložnost za pobeg iz spodnjega dela lestvice z morebitno zmago v gosteh.

Navijači obeh ekip pričakujejo napeto in zanimivo tekmo, kjer bo ključna igra v obrambi in napadu obeh ekip. Kljub statistiki lahko trenutna forma, taktične odločitve trenerjev in individualne predstave igralcev odločijo zmagovalca te tekme. Na stavnicah je trenutno favorit Inter Turk, ki ima stavno kvoto za zmago 1.90. Stavna kvota za remi je 3.40 medtem ko je za zmago Lahtija 3.25. Za več informacij in podrobnosti o stavnih kvotah obiščite bet at home stavnico.

FC Haka Valkeakoski
1.76
FC Haka Valkeakoski
IFK Mariehamn
1X2, Redni del tekme

Ilves Tampere
2.35
Vaasa PS
Ilves Tampere