Pa smo jih dočakali… danes se po svetu že začenjajo kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo. Evropske reprezentance bodo še počivale, medtem ko bodo vse ostale praktično že na delu. Pa si kar poglejmo kateri zanimivi derbiji nas čakajo danes.

1.27 SP kvalifikacije, CONCACAF ZDA – Jamajka
Tip: 1

2.70 SP kvalifikacije, CONCACAF Honduras – Kostarika
Tip: 2

1.49 SP kvalifikacije, CONCACAF Mehika – Kanada
Tip: 1

2.70 SP kvalifikacije, CONCACAF Salvador – Panama
Tip: X

1.60 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Paragvaj – Argentina
Tip: 2 – Argentina in Brazilija imata v teh kvalifikacijah tekmo manj od ostalih reprezentanc saj je prišlo na medsebojni tekmi do zapleta s protokoli in so veljaki prekinili teko še preden se je začela. Vseeno pa obe dve reprezntanci kljub tekmi manj gladko vodita v kvalifikacijah. Argentina je na prvih 8 tekmah tako dosegla 5 zmag in 3 remije, kar jo uvršča na 2. mesto in ima pred tretjim Urugvajem 3 točke naskoka ob tekmi manj. Njihov današnji nasprotnik Paragvaj pa je trenutno pri 2 zmagah 5 remijih in 2 porazih kar ga trenutno uvršča na 6. mesto, ki pa ne vodi na svetovno prvenstvo v nogometu. Paragvaj torej danes bolj potrenuje zmago kot pa Argentina, ki ji za zdaj gre odlično v teh kvalifikacijah. Argentinska izbrana vrsta je trenutno v fantastični formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 5 zmag. Paragvaj pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 1 zmago, 1 remi in nanizal 3 poraze. Stavnice v vlogo favorita postavljajo Argentinsko izbrano vrsto vendar pa je tukaj potrebno nekaj previdnosti. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta reprezentanci povsem izenačeni saj obe dve beležita po 1 zmago in 3 remije. Torej Argentini bo danes zagotovo težko vseeno pa verjamemo, da so v veliko boljši formi in da bodo to tekmo dobili. Kakšna je stavna kvota za zmago domače reprezentance ali remi pa preverite na pokerstars stavnici.

3.85 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Urugvaj – Kolumbija
Tip: 2

1.30 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Venezuela – Brazilija
Tip: 2

1.14 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Ekvador – Bolivija
Tip: 1

2.55 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Peru – Čile
Tip: 1 – Peru in Čile sta v kvalifikacije za svetovno prvenstvo štartali katastrofalno. Peru je na prvih 9 tekmah dosegel 2 zmagi, 2 remija in 5 porazov kar trenutno zadošča za zgolj 7. mesto, ki pa ne vodi na svetovno prvenstvo. Še malce slabše pa se je na prvih 9 tekmah odrezal Čile, ki je nanizal zgolj 1 zmago, 4 remije in 4 poraze. Čile se tako nahaja na 8. mestu in ima točko manj od Preuja. Obe dve reprezntanci sta torej v slabi formi. Peru ima denimo na zadnjih 5 odigranih tekmah 1 zmago, 1 remi in 3 poraze, medtem ko je Čile še v slabši formi saj ni dosegel nobene zmage zgolj 1 remi in 4 poraze. Stavne kvote za zmago ene ali druge reprezentance so zelo izenačene. V manjši prednosti je Peru, ki pa je malce slabši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beleži 2 zmage in 3 poraze. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah smo vedno dobili zmagovalca in tudi danes menimo, da ga bomo. Naš stavni tip je zmaga Peruja.

1.91 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Liberija – Kap Verde
Tip: 2

2.85 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Tanzanija – Benin
Tip: X

2.80 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Ruanda – Uganda
Tip: 1

1.53 Kvalifikacije za SP, Afrika (CAF) Mali – Kenija
Tip: 1

1.27 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Južna Koreja – Sirija
Tip: 1

1.60 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Irak – Libanon [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.72 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Kitajska – Vietnam [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending