Danes nas čakata dve zanimivi nogometni tekmi. V Nemškem prvenstvu bodo Bavarci na domačem terenu gostili Borussio M. V Francoskem prvenstvu pa bo Marseille gostoval pri Bordeauxu. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.37 Bundesliga Bayern München – Borussia M’gladbach
Tip: 1 – Bavarci so trenutno vodilna ekipa v Nemškem državnem prvenstvu. Pred drugo Borussio Dortmund imajo že lepih 9 točk naskoka. Bayern je trenutno tudi v fantastični formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 5 zaporednih zmag. Borussia M. pa se trenutno nahaja na zelo skromnem 14. mestu in je v katastrofalni formi. Borussia M. je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla zgolj 1 remi in nanizala kar 4 poraze. Borussia ima pred cono izpada tako zgolj 2 točke prednosti in danes nujno potrebuje kakšno zmago. Ko pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem lahko hitro ugotovimo, da je Borussia M. uspešnejša od Bavarcev saj beležijo 3 zmage, 1 remi in zgolj 1 poraz. Borussia M. je zadnjo medsebojno tekmo dobila kar s 5:0. Na stavnicah je danes favorit Bayern, ki bo verjetno želel maščevati prejšni poraz proti Borussiji. Naš stavni tip je zmaga Bavarcev.

2.04 EFL pokal Exeter City – Portsmouth FC
Tip: 2

2.12 Segunda Division Amorebieta – Teneriffa
Tip: 2

1.52 Ligue 1 FC Girondins Bordeaux – Olympique Marseille
Tip: 2

1.48 Državno FC Villefranche-Beaujolais – FC Sete 34
Tip: 1

1.83 Državno US Orleans – CS Sedan-Ardennes
Tip: 1

2.16 Državno Red Star FC – Stade Lavallois Mayenne FC
Tip: 1

Houston Rockets – Dallas Mavericks
Tip: 2 – Dallas je na zadnjih tekmah malce dvignil nivo svoje igre in prišel do 4 zaporednih zmag, kar ga je zopet popeljalo med najboljših 6 ekip zahodne konference. Dallas trenutno z 20 zmagami in 18 porazi zaseda 5. mesto na zahodni konferenci. Je pa potrebno povdariti, da vsak dodaten poraz lahko Dallas hitro potisne tudi do 9. mesta saj so ekipe zelo skupaj. Zaostanek Dallasa za 4. mestom pa je že kar velik saj ima Memphis recimo 26 zmag in 14 porazov. Torej Memphis ima prednost kar 5 tekem pred Dallasom! Dallas danes čaka zelo lahka tekma saj bodo igrani proti najslabši ekipi zahoda Houstonom. Houston je letos dosegel zgolj 11 zmag in nanizal kar 28 porazov. Rakete so trenutno v zelo slabi formi saj imajo na zadnjih 10 odigranih tekmah zgolj 2 zmagi in kar 8 porazov. Dallas denimo je na zadnjih 10 tekmah dosegel 6 zmag in 4 poraze. Dallasi ima torej danes lepo priložnost, da doseže še 5 zaporedno zmago in se s tem utrdi na 5. mestu zahodne konference. Naš stavni tip je zmaga Dallasa. Kakšna je morebitna stavna kvota za presenečenje pa preverite na bet at home stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending