Kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu so v polnem teku. Danes bodo na delu le Afriške reprezentance saj imajo Evropske dan počitka. Jutri se bo naša izbrana vrsta pomerila s Hrvaško in prav zanimivo bo spremljati ali jim bo Hrvate uspelo premagati še drugič v teh kvalifikacijah. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.34 Južna Afrika – Gana
Tip: 1

2.01 Slonokoščena obala – Kamerun
Tip: 1

2.80 Liberija – Centralna Afrika [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.47 Uganda – Mali
Tip: 2

2.33 Benin – Demokratična republika Kongo
Tip: 1

1.25 Češka – Albania
Tip: 1

1.12 Andorra – Slovenija
Tip: 2

1.11 Ferski otoki – Francija
Tip: 2

1.02 Portugalska – Belorusija
Tip: 1

1.90 Huesca – Real Oviedo
Tip: 1

2.28 Bolton Wanderers – Burton Albion
Tip: 1 – V tretji najmočnejši Angleški ligi trenutno poteka šesti krog tekmovanja. Domača ekipa je v prvih treh krogih osvojila 8 točk in je trenutno na 14. mestu prvenstvene lestvice. Bolton je torej dosegel 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Njihov današnji nasprotnik pa je na prvih 5 tekmah dosegel 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Burton se tako z 10 osvojenimi točkam na prvenstveni lestvici nahaja na 8. mestu. Obe dve ekipe pa za vrhom ne zaostajata veliko saj je to šele začetek prvenstva in lahko se zgodi še marsikaj. Na stavnicah je danes favorit domače moštvo, ki pa je zelo v podrejenem položaju kar se zadnjih 5 medsebojnih tekem tiče. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejši Burton, ki beleži 4 zmage in zgolj 1 remi. Vseeno pa danes dajemo prednost domači ekipi saj igra na domačem igrišču in je še kako motivirana, da prekine to črno serijo. Naš stavni tip je zmaga Boltona. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

2.65 FC Red Star 93 – US Orleans 45
Tip: 1 – V Francoski državni ligi trenutno poteka 5 krog tekmovanja. Domača ekipa je na prvih 4 tekmah dosegla 1 zmago in 3 poraze kar trenutno zadošča za 17. mesto na prvenstveni lestvici. Gostje pa so sezono odprli nekoliko bolje in so dosegli 1 zmago, 2 remija in 1 poraz, kar jih uvršča na 11. mesto prvenstven lestvice. Obe dve ekipi se torej nahajata v spodni polovici lestvice in kot vse kaže se bosta borili za obstanek. Zadnje tri medsebojne tekme so se končale neodločeno in tudi danes se stavne kvote gibljejo nekje v tem okviru. Ima pa gostujoča ekipa na zadnjih 5 medsebojnih tekmah 2 zmagi in 3 remije, kar pomeni, da so malce uspešnejši in so tudi ravno zaradi tega in boljšega štarta v sezono danes manjši favorit na stavnicah. Naš stavni tip je zmaga domače ekipe.

2.39 Dalum IF – Naesby BK
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending