Danes se začenjaja četrtfinale lige prvakov. V prvih dveh današnjih tekmah se bosta med sabo pomerili ekipi Reala in Liverpoola ter Manchester Citya in Borussije Dortmund. V prvem paru ni izrazitega favorita, medtem ko je v drugem med Cityem in Borussijo Manchester City izrazit favorit. Kaj nas poleg nogometa še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.32 Manchester City – Borussia Dortmund
Tip: 1 – Dejstvo je, da je danes Manchester City na tej tekmi izrazit favorit. Manchester City je po porazu na mestem derbiju nanizal 5 zaporednih zmag! Na zadnjih 4 tekmah pa denimo ni prejel niti enega zadetka! Na drugi strani pa Borussia v Nemškem prvenstvu vse bolj tone, saj kot vse kaže Lige prvakov v nasldenji sezoni ne bo videla saj je njihov zaostanek za 4. mestom že ogromnih 7 točk. Poleg tega pa jih je v neposrednem dvoboju v soboto premagal ravno Frankfurt. Borussia je denimo na zadnjih 5 tekmah zmagala samo 1 krat, 2 krat je remizirala in 2 krat izgubila. Je pa zanimivo, da je Borussia precej uspešnejša na zadnjih 5 medsebojnih tekmah kjer beleži 3 zmage in 2 remija. Ampak povdariti velja, da sta ekipi nazadnje igrali pred skoraj 3 leti med sabo! Danes bo zagotovo drugače in verjamemo, da bo Manchester City zanesljivo dobil tole tekmo. Naš stavni tip je zmaga Manchester Citya. Kakšna je kvota za morebiten šok pa preverite na 22bet stavnici.

2.55 Real Madrid – Liverpool FC
Tip: 2

1.56 Brentford – Birmingham City
Tip: 1

1.43 Norwich City – Huddersfield Town
Tip: 1

2.50 1. FC Heidenheim – Holstein Kiel
Tip: 2

1.39 AS Monaco – FC Metz
Tip: 1

2.43 Casa Pia Atletico – GD Chaves
Tip: 2

1.82 Indiana Pacers – Chicago Bulls
Tip: 1

1.79 Boston Celtics – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.62 Atlanta Hawks – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.68 Toronto Raptors – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Toronto še ima nekaj možnosti da ujame 10. mesto in se tako bori za končnico na vzhodni konferenci. Trenutno so na 11. mestu in imajo enako število zmag kot Bullsi s tem, da imajo 2 poraza več. Lakersi na drugi strani pa počasi tonejo saj jim manjkata prva dva zvezdnika ekipe. Lakrsi so trenutno na 5. mestu zahodne konference in hmalu jih bo prehitel še Portland. Toronto je trenutno v seriji 2 zaporednih zmag na zadnjih 10 tekmah pa so slavili zgolj 3 krat in kar 7 krat izgubili. Lakersi na drugi strani pa so nazadnje izgubili v mestnem obračunu na zadnjih 10 tekmah pa imajo 4 zmage in 6 porazov. Za danes napovedujemo izenačeno tekmo z minimalno zmago Toronta saj je pri Torontu viden vzpon forme, medtem ko pri Lakersih padec. Naš stavni tip je torej zmaga Toronta.

1.44 Miami Heat – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.40 Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.34 Golden State Warriors – Milwaukee Bucks
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending