Športni nasveti 6.4.2020

0
70
stavni nasveti anglija

Po odlični stavni nedelji je tokratni stavni ponedeljek zelo slab. Nogometnih tekem danes praktično ni je pa ogromno e-sporta, kar v zadnjem obdobju rešuje stavnice. Danes se bo poleg namiznega tenisa igral tudi pravi tenis. Kaj smo stavili danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.87 FaZe Clan – mousesports
Tip: 1 – Po prvem odigranem krogu na lestvici vodi ekipa mousesports, ki je prvo tekmo dobila z 2:0. Današnji nasprotnik FaZe Clan pa je prvi igralni obračun izgubil z 2:1 in tako turnir začel s porazom. Obe dve ekipi v zadnjem obdobju igrata odlično. FaZe Clan je ne zadnjih 5 odigranih igrah zmagal 3 krat in 2 krat izgubil, medtem ko so mousesports dosegli 4 zaporedne zmage in 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša ekipa mousesports, ki ima 4 zmage in 1 poraz. Nazadnje sta se ekipi med sabo pomerili 28.3.2020 in takrat je bil izid zelo tesen in sicer 2:1 za ekipo mousesports. Danes pa napovedujemo presenečenje in zmago ekipe FaZe Clan, ki je bila blizu zmage že nazadnje. Naš stavni tip je torej zmaga FaZe Clan.

1.34 Natus Vincere – OG
Tip: 1 – Ekipa Natus Vincere je turnir začela z zmago, medtem ko je ekipa OG izgubila prvo tekmo. Na stavnici je danes absolutni favorit ekipa Natus Vincere, ki je tudi c precej boljši “strelski” formi od nasprotnika. Natus Vincere ja na zadnjih 5 tekmah slavila 4 krat in le 1 krat izgubila medtem ko so pri ekipi OG daosegli zgolj 2 zmage in nanizali kar 3 poraze. Zadnji dvoboj v februarju so gladko dobili igralci ekipe Natus Vincere in zato so tudi danes absolutni favoriti na stavnici bet at home. Tudi sami napovedujemo zmago ekipe Natus Vincere.

1.44 Astralis – fnatic
Tip: 1 – Ekipa Astralis, ki je danes favorit na stavnicah je turnir začela s porazom z 2:1 proti ekipi Natus Vincere. Njihovi današnji nasprotniki pa so na prvi tekmi z 2:1 premagali ekipo FaZe Clan. Obe dve ekipi sta v odlični formi saj imata na zadnjih 5 odigranih igrah po 4 zmage in zgolj 1 poraz. Ko pa pogledamo medsebojno statistiko pa lahko hitro ugotovimo, da so na medsebojnih odigranih igrah precej boljši igralci ekipe Astralis. Ekipa Astralis je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah slavila kar 4 krat in zgolj 1 krat izgubila. Torej tukaj nekaj velike filozofije ni kdo je favorit. Naš stavni tip je zmaga Astralis.

1.52 Berzins, Arvis – Kulibaba, Artur
Tip: 1

1.30 Libietis, Mikelis – Dukats, Daniels
Tip: 1

1.39 Surkovs, Artjoms – Berzins, Arvis
Tip: 2

1.60 Kulibaba, Artur – Vinogradovs, Peteris
Tip: 1

1.12 Libietis, Mikelis – Kazijevs, Maksims
Tip: 1

1.72 Tajska – Indonezija
Tip: 2

1.85 Filipini – Malezija
Tip: 2

1.90 Tajska – Filipini
Tip: 1

2.08 Armored Fighters – Sickle And Hammer [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.06 Steel Boars – Four Ronin [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.11 WAR Foxes – Rockets [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending