Športni nasveti 6.2.2020

0
51
stavni tipi

V Španiji se bo danes igral pokal Copa del Rey in na delu bosta oba dva Španska velikana. Real Madrid na domačem igrišču pričakuje Real Sociedad, medtem ko bo Barcelona gostovala pri zelo zahtevnem Athletic Bilbao. Tudi v nemčiji se bodo igrale pokalne tekme v ligi NBA pa danes pričakujemo derbi med Los Angeles Lakersi in Houston Rocketsi na zahodu in na vzhodu med Milwaukee Bucks in Philadelphia 76ers. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.38 Real Madrid – Real Sociedad
Tip: 1

1.86 Athletic Bilbao – FC Barcelona
Tip: 2 – V Barceloni se v zadnjem obdobju dogajajo čudne stvari. Redko kdaj se oglasi Leo Messi in kritizira klub no in ravno to se je zgodilo v teh dneh. Barcelona je v veliki krizi in ne bi nas presenetlo, če danes bi danes izgubili tole tekmo saj gre za težko gostovanje. Na zadnjih 5 tekmah ima Barcelona 2 zmagi, medtem ko ima Athletic Bilbao eno, dvakrat pa se je tekma končala neodločeno. Zadnjo medsebojno tekmo tekmo je dobil Atletic B. Danes napovedujemo tesno tekmo in minimalno zmago Barcelone saj ima vseeno boljše moštvo.

1.79 Eintracht Frankfurt – FC Augsburg
Tip: 1

2.27 SV Sandhausen – 1. FC Heidenheim
Tip: 1

1.49 Chicago Bulls – New Orleans Pelicans
Tip: 2

1.37 Los Angeles Lakers – Houston Rockets
Tip: 1

1.65 Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.64 New York Knicks – Orlando Magic
Tip: 2

1.19 Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers
Tip: 1 – Spopad dveh ekip, ki sta pred začetku sezone veljali za glavna favorita na vzhodni konferenci. Bucksi so vlogo favorita več kot upravičili saj so trenutno najboljše moštvo lige z 43 zmagami in zgolj 7 porazi. Na drugi strani pa je Philadelphia 76ers povsem razočarala saj trenutno zaseda zgolj 6. mesto na vzhodni konferenci. 76ers so trenutno pri 31 zmagah in 20 porazih. Bucksi so trenutno v seriji dveh zaporednih zmag v zadnjih 10 tekmah pa so zmagali 9 krat in zgolj 1 krat izgubili. Na drugi stani pa ja Philadelphia v seriji 3 zaporednih porazov na zadnjih 10 tekmah pa imajo 6 zmag in 4 poraze. Bucksi so torej v veliko boljši formi kot Philadelphia in zato je stavna kvota na stavnici bet at home tako nizka na zmago Bucksov. Sta se pa ekipi v letošnji sezoni med sabo že pomerili in takrat je Philadelphija dobesedno razbila Bucksi na prafaktorje. Phila je dobila tekmo z 121:109. Rezultat kaže sicer dokaj tesno zmago, ampak temu ni bilo tako saj so igralci Phile povsem nadzirali celo tekmo Bucksi pa niso mogli nič. Danes pa pričakujemo maščevanje Bucksov za ta poraz in njihovo gladko zmago. Naš stavni tip je zmaga domače ekipe.

PUSTITE KOMENTAR

Sending