Športni nasveti 6.2.2019

0
65
Ogledi
stavni tipi

Danes se nam na evropskih nogometnih zelenicah obeta kar nekaj zanimivih pokalnih tekem. Najbolj zanimiv pokalni obračun bo zagotovo El Clasico. V Angleški prvi ligi pa se bosta danes spopadla Everton in Manchester City. Poleg nogometa pa bo v košarkarski ligi NBA danes zopet na delu Dallas, ki bo na domačem igrišču poizkušal premagati sršene. Pa si poglejmo kakšna stavna ponudba nas čaka danes:

1.73 RB Leipzig – VfL Wolfsburg
Tip: 1

1.05 Villefranche Sur Saone – Paris Saint-Germain
Tip: 2

2.37 FC St. Gallen – FC Zürich
Tip: 2

1.88 Aberdeen – Glasgow Rangers
Tip: 2

1.29 Celtic Glasgow – Hibernian Edinburgh
Tip: 1

1.28 Everton – Manchester City
Tip: 2 – Manchester City ima danes priložnost, da z morebitno zmago in novimi tremi točkami ujame Liverpool na vrhu prvenstvene lestvice. Seveda pa sinje modre danes čaka zelo težko gostovanje ravno pri Liverpoolovem mestnem tekmecu. Everton na zadnjih tekmah igra toplo hladno saj eno tekmo dobi naslednjo pa izgubi. Na zadnjih 5 tekmah so tako nogometaši Evertona zmagali 2 krat in 3 krat izgubili. Forma Citya pa je precej boljša saj so na zadnjih 5 tekmah odali le 3 točke. Manchester City je nazadnje s 3:1 v londonu premagal Arsenal in tako potrdil, da je v dobri formi. Medsebojno sta obe dve ekipi na zadnjih 5 tekmah dokaj izenačeni saj sta se dvakrat razšli neodločeno, dvakrat je zmagal City in enkrat Everton. Danes prednost vseeno dajemo Cityu menimo pa, da se bodo morali za zmago prekleto potrudit.

1.75 FC Schalke 04 – Fortuna Düsseldorf
Tip: 1

1.36 Hertha BSC – Bayern München
Tip: 2

1.67 FC Barcelona – Real Madrid
Tip: 1

1.74 Brooklyn Nets – Denver Nuggets
Tip: 2

1.10 Milwaukee Bucks – Washington Wizards
Tip: 1

1.95 Chicago Bulls – New Orleans Pelicans
Tip: 2

1.46 Dallas Mavericks – Charlotte Hornets
Tip: 1 – Dalllas je po menjavi igralcev malce oslabljen saj novi igralci za klub še niso zaigrali. Je pa Dallas kljub temu na zadnji tekmi zanesljivo premagal Konjenike. Dallas danes na domačem igrišču pričakuje sršene, ki so včeraj ponoči na domačem igrišču izgubili proti LAC, ki so po tekmi izvedli menjavo igralcev. LAC so verjetno s tem izpadli iz boja za končnico v katerega pa se z morebitno zmago Dallas zopet lahko vključuje. Dallas ima letos predvsem probleme na gostujočih tekmah na domačem terenu pa igrajo odlično saj so letos dobili kar 18 tekem izgubili pa le 6. Na drugi strani pa so sršeni na gostovanjih dobili le 7 tekem izgubili pa kar 18. Torej, če pogledamo samo ta podatek danes dvomov o zmagovalcu ne bi smelo biti. Kar se tiče same forme na zadnjih 10 tekmah so v boljšem položaju sršeni, ki so na zadnjih 10 tekmah slavili 6 krat Dallas pa le 4 krat. Danes vseeno menimo, da bo Dallasu na domačem igrišču uspelo zmagati in s tem doseči 25 zmago v sezoni.

1.04 Utah Jazz – Phoenix Suns
Tip: 1

1.66 Sacramento Kings – Houston Rockets
Tip: 2

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here