V ligi NBA nas danes čaka ogromno tekem. Poleg košarke se bo igral tudi nogomet. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.55 Segunda Division FC Cartagena – CD Tenerife
Tip: 2

2.32 Segunda Division FC Girona – CD Leganés
Tip: 1

2.60 Segunda Division Real Zaragoza – SD Eibar
Tip: 1

1.99 Premier liga Everton – Arsenal
Tip: 2

2.02 3.Liga SV Waldhof Mannheim 07 – SV Wehen Wiesbaden
Tip: 1

1.25 AFF Suzuki Cup Kambodža – Malezija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.52 FA pokal Boreham Wood FC – St Albans City
Tip: 1

2.85 Serie A Empoli FC – Udinese Calcio
Tip: 2

2.25 Serie A Cagliari – Torino FC
Tip: 2

2.27 Primera Division Getafe – Athletic Bilbao
Tip: 2

1.49 NBA Detroit Pistons – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.41 NBA Indiana Pacers – Washington Wizards
Tip: 1 – Indiana se trenutno nahaja na 13. mestu vzhodne konference in se letos kot vse kaže ne bo potegovala za končnico. Indiana je na zadnjih 10 tekmah dobila zgolj 3 tekme trenutno pa je v zelo slabi seriji kar 4 zaporednih porazov. Washington pa letos pozitivno preseneča in se z razmerjem zmag in porazov 14:10 še vedno drži na 5. mestu vzhodne konference. Čarovniki so sicer v zadnjem obdobju malce padli v formi kar je pričakovano, ampak danes imajo lepo priložnost, da zopet zasučejo krivuljo navzgor. Čarovniki so na zadnjih 10 tekmah zmagali zgolj 4 krat in kar 6 krat izgubili trenutno pa so v seriji 2 zaporednih porazov. Stavnice jih danes postavljajo v vlogo favorita kar je logično glede na pozicijo in še slabšo formo Indiane. Čarovniki so nazadnje izgubili proti Torontu, danes pa jih čaka že druga tekma v dveh dneh, kar bi lahko bilo ugodno za Indiano. Pri čarovnikih je prvi strelec in podajalec ekipe Bradley Beal, medtem ko pri Indiani največ točk in asistenc dosega M. Brogdon. Danes napovedujemo zmago čarovnikov saj menimo, da imajo boljšo ekipo.

1.33 NBA Charlotte Hornets – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.43 NBA Miami Heat – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.50 NBA Chicago Bulls – Denver Nuggets
Tip: 1 – Bullsi so trenutno druga ekipa vzhodne konference. Bullsi so trenutno pri 16 zmagah in 8 porazih. Po malce slabših predstavah so zopet dvignili formo in so trenutno v seriji 3 zaporednih zmag. Nazadnje so odpravili z prvo ekipo vzhoda Netsi. Denver na drugi strani pa se trenutno z 11 zmagah in 11 porazih nahaja na 7. mestu zahodne konference. Denver ima letos obilo težav s poškodbami in zelo težko se bodo na divjem zahodu še prebili kaj višje. Denver ima zelo slabo serijo na zadnjih 10 tekmah saj je dobil zgolj tri izgubil pa kar 7. Danes ne pričakujemo nič drugega kot novo zmago Bullsov, ki zopet dvigujejo svojo formo. Denver bo na žalost težko pariral takši ekipi samo z Jokičem… Naš stavni tip je torej zmaga Bikov. Kakšna je stavna kvota za zmago Denverja pa preverite na 22bet stavnici.

1.26 NBA Milwaukee Bucks – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.76 NBA Minnesota Timberwolves – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.27 NBA Phoenix Suns – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.06 NBA Golden State Warriors – Orlando Magic
Tip: 1

1.62 NBA Portland Trail Blazers – Los Angeles Clippers
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending