Danes bodo že na delu nekatere državne nogometne reprezentance. Več reprezentančnih akcij pa bo seveda ob koncu tedna. Za danes pa nas čaka nekaj nižjeligaških obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.19 UEFA liga narodov Italija – Španija
Tip: 1 – V novoustanovljeni ligi narodov se začenja končnica tekmovanja. V prvi polfinalni tekmi se bosta med sabo pomerila Španija in Italija, v drugi pa Francija in Belgija. Italija je trenutno aktualni evropski prvak in na poti do finala jih zopet čaka Španija. Italijani so Špance premagali že v polfinalu Evropskega prvenstve in zakaj jih sedaj ne bi še enkrat. Italijanska izbrana vrsta je nepremagana že na 37 tekmah zapovrstjo! Italijanska izbrana vrsta ima na zadnjih 5 odigranih tekmah 3 zmage in 2 remija medtem ko imajo Španci 3 zmage in 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta reprezntanci popolnoma izenačeni saj obe dve beležita po 1 zmago in 3 remije. Danes stavnice manjšo prednost dajejo evropskim prvakom in tudi mi menimo, da imajo več možnosti za uspeh. Zagotovo pa se Španci ne bodo predali in bodo storili prav vse da dobijo tole tekmo in da se maščujejo za zadnji poraz. Naš stavni tip je zmaga Italije, kakšna pa je stavna kvota za zmago Španije ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

1.65 Državni Pokal VfL Osnabrück – SV Meppen
Tip: 1

1.61 Serija D Derthona – Borgosesia Calcio
Tip: 1

1.45 Serija D Desenzano Calvina – Ssd Real Calepina FC
Tip: 1

1.47 Tercera Division RCD Mallorca B – CD Llosetense
Tip: 1 – V tretji Španski nogometni ligi poteka 6. krog tekmovanja. Domača ekipa trenutno zaseda 13. mesto, medtem ko so gostje malce višje na lestvici in so trenutno četrti. Mallorca B je trenutno odigrala zgolj 4 tekme in beleži 2 zmagi in 2 poraza. Na drugi strani pa so gostje odigrali 5 tekem in beležijo 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Na stavnicah je kljub slabšemu začetku favorit domača ekipa, ki pa je precej uspešnejša na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Domači so dobili 4 tekme ena pa se je končala z remijem. Naš stavni tip za danes je zmaga domače Mallorce.

1.71 Tercera Division CE Santanyi – CD Binissalem
Tip: 1

2.46 Tercera Division UD Collerense – CF Soller
Tip: 2

1.74 Serija D AC Ponte San Pietro-Isola – Villa Dalme Valle Brembana
Tip: 1

1.65 Serija D GS Bagnolese Asd – Gsd Ghivizzano Borgoamozzano
Tip: 1

2.12 Serija D Citta Di Varese – A.C. Gozzano
Tip: 2

2.12 Serija D Molfetta Calcio – US Bitonto Calcio
Tip: 2

2.48 Division 2, Norrland Skelleftea FF – Bodens BK
Tip: 1

1.73 Division 2, Norra Svealand IFK Österaker FK – Kvarnsvedens IK
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending