V Italiji nas danes čaka ogromno zanimivih tekem saj bo na sporedu celoten 20. krog tekmovanja. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.52 Serie A Bologna – Inter Mailand
Tip: 2 – Milanski Inter je trenutno vodilna ekipa v Italijanskem prvenstvu in s tem na zelo dobri poti da obrani lanski naslov prvaka. Inter ima trenutno pred drugo ekipo lige 4 točke naskoka. Na drugem mestu se trenutno nahaja Milan. Inter je trenutno v zelo dobri prvenstveni formi saj je na zadnjih 5 odigranih prvenstvenih tekmah dosegel 5 zmag. Bologna pa se trenutno nahaja na 10. mestu prvenstvene lestvice s 27 osvojenimi točkami, kar pomeni, da jih ima natanko 19 manj od Interja. Bologna je tudi v precej slabši formi kot inter saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla zgolj 2 zmagi in nanizala 3 poraze. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Inter, ki beleži 4 zmage in 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga Interja, saj je v boljši formi in je tudi uspešnejši na zadnjih medsebojnih tekmah.

1.82 Serie A UC Sampdoria – Cagliari
Tip: 1

1.60 Serie A Lazio Rim – Empoli FC
Tip: 1

2.07 Serie A Spezia – Hellas Verona
Tip: 2

1.59 Serie A Sassuolo Calcio – Genoa CFC
Tip: 1

1.51 Serie A Atalanta BC – Torino FC
Tip: 1

2.15 Serie A US Salernitana – Venezia FC
Tip: 2

1.93 Serie A AC Milan – AS Roma
Tip: 1 – Milan se trenutno nahaja na 2. mestu prvenstvene lestvice in za vodilnim mestnim tekmecem zaostaja za 4 točke. Milan je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 2 zamgi, 2 poraza in 1 remi. Roma pa je trenutno 6. ekipa italijanskega prvenstva in za Milanom zaostaja že za velikih 10 točk. Je pa Roma v zadnjem obdobju v malce boljši formi zato nas danes čaka precej zanimiva tekma. Roma je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa je uspešnejši Milan, ki beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Glede na to, da Milan igra doma mu danes dajemo manjšo prednost za uspeh. Naš stavni tip je zmaga Milana. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.89 Serie A Juventus Turin – S.S.C. Napoli
Tip: 1

1.70 Serie A Fiorentina – Udinese Calcio
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending