Športni nasveti 5.4.2020

0
81
stavni nasveti nogomet

Danes nas čaka nogometno zanimiva nedelja. Igrala se bodo kar štiri nacionalna prvenstva. V Burundi in Nikeragvi je prvenstvo že v polnem teku medtem ko se je v Belorusiji šele dobro začelo. Nogometno prvenstvo pa danes odpirajo tudi nogometaši, ki igrajo v Tadžikistanskem prvenstvu. Poleg nogometa se bo danes nadaljevala tudi Tajvanska košarkarska liga. Manjkalo pa ne bo niti e-sporta. Kaj smo stavil danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.44 FC Zvezda-BGU Minsk – FC Minsk
Tip: 2 – Po dveh odigranih krogih v Beloruskem prvenstvu na prvenstveni lestvici vodi FC Minsk na drugem mestu pa je FC Zvezda-BGU Minsk. Ti dve ekipi sta poleg Isloch Minsk še edini dve neporaženi ekip v prvenstvu. Torej danes se bosta za vrh lestvice spopadli dve vodilni ekipi v prvenstvu, ki sta dobili uvodni tekmi tega tekmovanja. FC Minsk je na prvenstveni lestvici na prvem mestu samo zaradi boljše gol razlike saj je na prvih 2 tekmah zabil kar 6 zasedtov prejel pa 3. Na drugi strani pa so nogometaši FC Zvezda-BGU Minsk zabili 4 zadetke vendar so prejeli samo enega. Ekipi se med samo zelo dobro poznata na zadnjih 5 medsebojnij tekmah je precej uspešnejša domača ekipa, ki beleži 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz.  Nazadnje sta se ekipi med sabo pomerili lani septembra in takrat so domači nogometaši na gostovanju pri FC Minsku slavili kar s 6:1. Na stavnicah je danes manjši favorit FC Minsk, ki mu bet at home stavnica za zmago namenja kvoto 2.44. Stavna kvota za zmago domače ekipe pa se giblje nekje okrog 2.61. Da se bo tekma končala brez zmagovalca pa je stavna kvota 3.27. FC Minsk je v tem prvenstvu že dokazal, da lahko prekine slabe serije proti določenim ekipam. Recimo, Dinamo Minsk je prvič premagal po 9 letih in danes verjamemo, da bo kljub slabši medsebojni statistiki proti FC Zvezda-BGU Minsk zmagal. Naš stavni tip je torej zmaga FC Minsk.

1.74 FC Isloch – Slutsksakhar Slutsk
Tip: 1

2.75 FC Vitebsk – FC Smolevichi-Sti [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.42 Art Municipal Jalapa – Chinandega FC
Tip: 1 – Jalapa se trenutno s 21 točkami nahaja na 4. mestu prvenstvene lestvice in za tretjo uvrščeno ekipo zaostaja za kar velikih 6 točk. Chinandega FC je trenutno s 15 točkami na 7. mestu prvenstvene lestvice. Jalapa je na zadnjih 5 tekmah zmagala 3 krat in 2 krat izgubila, kar lahko rečemo, da so v solidni formi za ekipo, ki je na 4. mestu. Na drugi strani pa so gostje na zadnjih 5 tekmah samo 1 krat zmagali in 1 krat remizirali, 3 krat pa so igrišče zapuščali poraženi. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je malce uspešnejša ekipa Jalapa, ki ima 3 zmage, medtem ko je ekipa Chinandega FC zmagala 2 krat. So pa gostje dobili zadnji dve. Danes napovedujemo zmago Jalapa, ki je v boljši formi in tudi precej višje pozicionirana ekipa.

2.13 Deportivo Walter Ferreti – Real Esteli
Tip: 2

1.58 Lokomotiv-Pamir – Faizkand
Tip: 1

2.20 Bujumbura City – Bumamuru
Tip: 1

1.33 Pauian Archiland – Taiwan Beer [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.44 Jeoutai Basketball – Yulon Luxgen Dinos [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.61 FaZe Clan – fnatic
Tip: 1

1.63 Astralis – Natus Vincere
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending