Športni nasveti 5.3.2019

0
270
stavni nasveti nhl

Danes bosta na sporedu prvi dve povratni tekmi osmine finala lige prvakov. Obe dve tekmi pa se zdita že bolj kot ne odločeni saj bo Borussia lovila 3 gole zaostanka iz prve tekme, medtem ko mora Ajax na gostovanju premagati Real. Poleg Lige prvakov bo danes zopet na sporedu kar nekaj zanimivih košarkarskih in hokejskih obračunov pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes:

1.93 Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur
Tip: 1 – Borussia je na prvi tekmi povsem odpovedala in izgubila z visokih 3:0 in danes ima tako zelo malo možnosti za napredovanje. Ekipi sta se pomerili že lani v skupinskem delu in tudi takrat je Tottenham dobil obe dve tekmi. Borussia bo danes zagotovo poizkušala doseči vsaj častno zmago in verjamemo, da jim bo to tudi uspelo, za napredovanje pa bo to zagotovo premalo.

1.65 Real Madrid – Ajax Amsterdam
Tip: 1 – Real iz Madrida je srečno dobil prvo tekmo z 1:2 potem ko je bil Ajax precej boljši nasprotnik od belega baleta, ampak preprosto niso zadeli gola. Kot vse kaže pa se vzorec ponavlja tudi letos, ko Real nikakor ne blesti v domačih tekmovanjih, medtem ko v ligi prvakov redno premaguje tekmece in osvaja lovorike. Real danes na domačem igrišču mora samo potrditi napredovanje, ki si ga je zagotovil že na prvem srečanju. Menimo pa da bodo tole tekmo tudi dobili. Naš stavni tip je zmaga Reala.

2.85 FC Girondins Bordeaux – HSC Montpellier
Tip: X

1.38 Philadelphia 76ers – Orlando Magic
Tip: 1

1.28 Indiana Pacers – Chicago Bulls
Tip: 1

1.61 Toronto Raptors – Houston Rockets
Tip: 1

1.73 Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder
Tip: 1 – Minnesota lahko z današnjo zmago nad OKC napreduje na 10. mesto in tako prehiti Jezernike, ki so danes zanesljivo izgubili mestni derbi. Ko sta se prvič letos srečali ekipi je blestel Wiggins, ki je pomagal do zmage Minnesoti. Trenutna forma obeh dveh ekip je slaba. OKC je na prejšnji tekmi prekinila niz 4 zaporednih porazov z zmago nad Grizliji in so na zadnjih 10 tekmah dobili samo 5 tekem, kar je za ekipo ki zaseda 3. mesto na zahodu zelo slabo. Na drugi strani pa so volkovi trentno v seriji 3 zaporednih porazov in bi jim današnja zmaga še kako prav prišla. Minnesota je na zadnjih 10 tekmah dobila samo 4 tekme. Glede na to, da Minnesota dobro igra na domačem terenu 20-10 menimo, da lahko danes presenetijo in premagajo OKC, ki jim volkovi nikakor ne ležijo. Minnesota ja na zadnjih 7 tekmah recimo slavila kar 5 krat medtem ko OKC samo 2 krat. Zadnje dve tekmi pa je tudi dobila Minnesota in to na gostovanju. Naš stavni tip je zmaga Volkov.

1.45 Memphis Grizzlies – Portland Trail Blazers
Tip: 2

1.21 Golden State Warriors – Boston Celtics
Tip: 1

1.49 New York Islanders – Ottawa Senators
Tip: 1

1.81 Tampa Bay Lightning – Winnipeg Jets
Tip: 1

1.91 Arizona Coyotes – Anaheim Ducks
Tip: 1

1.74 Colorado Avalanche – Detroit Red Wings
Tip: 1

2.81 Los Angeles Kings – Montreal Canadiens
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending