Športni nasveti 5.2.2019

0
67
Ogledi
stavni nasveti nhl 2

V ligi NBA se nam danes obeta zelo veliko zanimivih tekem in nekatera bi lahko postregla s presenečenji. Poleg košarke se danes igra tudi nogomet in sicer nemški pokal kjer se bosta v najbolj zanimivi današnji tekmi spopadla Borussia Dortmund in SV Werder Bremen. Tudi v hokejski ligi NHL ne bo dolgčas pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes:

1.41 1. FC Heidenheim – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 2

1.50 Borussia Dortmund – SV Werder Bremen
Tip: 1

2.25 Olympique Marseille – FC Girondins Bordeaux
Tip: 1

1.09 Cleveland Cavaliers – Boston Celtics
Tip: 2

1.62 Indiana Pacers – Los Angeles Lakers
Tip: 2 – Ta tekma je zelo rizična za stavit saj je veliko dejavnikov, ki bi lahko tekmo prevesili v eno ali drugo stran. Prvi dejavnik je že, da Indiani manjka Viktor Oladipo in z njim ekipa niti približno ni tako dobra, kot je bila in to se pozna na zadnjih tekmah. Indiana je na zadnjih 10 tekmah zmagala 5 krat in 5 krat izgubila, s tem pa so tudi izgubili 3.mesto na vzhodu in padli na 5. mesto. Pri Lakersih je danes vprašanje ali bo igral Lebron, ki zadnje tekme proti bojevnikom ni igral zaradi domnevne poškodne. Je pa tudi res, da je Lebron preprosto vedel, da proti bojevnikom nimajo možnosti za zmago in si je zato vzel prosto, ker drugače si ne moremo razlagati, da je prejšnjo tekmo po vrnitvi igral več kot 40 minut. Danes ni samo vprašanje ali bo igral Lebron, ampak tudi ali bodo pelikani sprejeli ponudbo Jezernikov, ki jim ponujajo pol ekipe. Torej danes je tako, če bodo Jezerniki igrali z Jamsom je zmaga od njih, če bodo igrali brez Jamsa menimo, da je Indiana boljša, če pa pelikani sprejmejo ponudbo pa Jezerniki tudi z Jamsom nimajo možnosti za zmago. Pa predpostavimo, da bo danes Jamse igral in pelikani ne sprejmejo ponudbe torej stavimo na Lakerse. Stavno kvoto za zmago Indiane preverite na 1xbet.

2.11 Charlotte Hornets – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.56 New York Knicks – Detroit Pistons
Tip: 2

1.93 Memphis Grizzlies – Minnesota Timberwolves
Tip: 2 – Minnesota je na zadnjih 10 tekmah zmagala 5 krat in 5 krat izgubila na drugi strani so Grizliji na zadnjih 10 tekmah slavili samo 2 krat. Glede na formo obeh dveh ekip bi lahko rekli, da so danes v prednosti volkovi vendar pa vseeno pričakujemo zelo težko in izenačeno tekmo. Naš stavni tip je zmaga Minnesote.

1.18 Oklahoma City Thunder – Orlando Magic
Tip: 1

1.51 Philadelphia 76ers – Toronto Raptors
Tip: 1

1.28 Portland Trail Blazers – Miami Heat
Tip: 1

1.94 Pittsburgh Penguins – Carolina Hurricanes
Tip: 1

1.91 Tampa Bay Lightning – Vegas Golden Knights
Tip: 1

1.60 Nashville Predators – Arizona Coyotes
Tip: 1

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here