Tako kot včeraj tudi danes ne bo ravno vrhunskega nogometa saj se zvezdniki pripravljajo na reprezentančne akcije. Vseeno pa bo danes na voljo kar nekaj nižjeligaških tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.38 Državna liga Southend United – Eastleigh FC
Tip: 1

2.95 Državna liga Yeovil Town – Maidenhead United FC
Tip: 2

1.90 Državna liga Kings Lynn FC – Barnet FC
Tip: 1 – V Angleški državni ligi se začenja 10. krog tekmovanja. Domača ekipa je trenutno odigrala 8 tekem na katerih je 2 krat zmagala, 1 krat remizirala in 5 krat izgubila. To domačo ekipo trenutno uvršča na zgolj 19. mesto prvenstvene lestvice. Njihov današnji nasprotnik pa je trenutno pri 9 odigranih tekmah na katerih je dosegel 1 zmago, 3 remije in 5 porazov. Bernet je tako trrenutno s 6 točkami še mesto nižje od domače ekipe. Stavnice v vlogo favorita postavljajo domačo ekipo, ki je ob tekmi manj in eni sovojeni točki več od tekmeca mesto višje na lestvici. Domača ekipa je tudi uspešnejša na zadnjih medsebojnih tekmah saj beleži 2 zmagi na dveh tekmah. Naš stavni tip je zmaga domače ekipe. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa preverite sami na stavnici 22bet.

1.48 Državna liga Bromley FC – Weymouth FC
Tip: 1

3.60 Serie C US Catanzaro – SSD Fidelis Andria
Tip: X

2.26 2. Divisjon Asker Fotball – Kvik Halden FK
Tip: 1

1.64 Kakkonen JJK Jyvaskyla – FC OTP
Tip: 1

1.61 Kakkonen TPV Tampere – Espoon Palloseura
Tip: 2

2.05 Steiermark Oberliga Mitte TuS Rein – Gratkorn
Tip: 1

1.84 Superettan Trelleborgs FF – Landskrona BoIS
Tip: 1

1.93 Superettan Västeras SK – Gais
Tip: 1

2.01 Division 2, Norra Gotaland IFK Skövde FK – IFK Kumla
Tip: 1

1.99 Državna liga Wrexham AFC – Chesterfield FC
Tip: 1

2.12 Državna liga Boreham Wood FC – Torquay United
Tip: 1

2.03 Državna liga Woking FC – Dagenham and Redbridge FC
Tip: 2 – Po sedmih odigranih tekmah domača ekipa trenutno zaseda 11. mesto na prvenstveni lestvici. Ekipa Wokinga je na prvih 7 tekmah dosegla 4 zmage in 3 poraze. Gostje pa so odigrali že 9 tekem na katerih so 6 krat zmagali, 1 krat remizirali in 2 krat izgubili. Ta forma pa gostujočo ekipo trenutno uvršča na visoko 2. mesto na prvenstveni lestvici. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša domača ekipa ki beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Za današnjo tekmo pa dajemo prednost gostom saj so trenutno v boljši formi in imajo po našem mnenju več možnosti za zmago. Naš stavni tip je torej zmaga Dagenham and Redbridge FC.

1.98 Državna liga Wealdstone FC – Solihull Moors FC
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending