Športni nasveti 4.4.2020

0
59
stavni nasveti nhl 2

Danes nas čakata kar dve zanimivi nogometni prvenstvi in sicer nadaljuje se Berloruska liga in nogometna liga v Nikeragvi. Beloruski velikan BATE Borisov bo danes lovil prvo zmago v novi sezoni po tem ko je na prvih dveh tekmah izgubil. Aktualni Beloruski prvak Brest pa bo lovil drugo zmago. Dinamo Minsku je včeraj uspelo prebiti led in po dveh zaporednih porazih z 2:1 zmagati z 2:0. Poleg nogometa se nadaljuje tudi Tajvansko košarkarsko prvenstvo, ogromno pa bo zopet e-sporta. Kaj vse smo stavili danes lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

1.36 FC Shakhter Soligorsk – FC Neman Grodno
Tip: 1

1.29 BATE Borisov – FC Ruh Brest
Tip: 1 – BATE Borisov je v lanski sezoni prvič po 13 letih izgubil naslov prvaka in vsi smo letos pričakovali, da bo odločno napadel naslov. Zgodilo pa se je ravno obratno. BATE Borisov je že na prvih uvodnih dveh tekmah dvakrat pokleknil in si za aktualnim prvakom Brestom pridelal 4 točke zaostanka. Sicer je res, da se je prvenstvo šele začelo, ampak za klub kot je BATE Borisov je to katastrofalen začetek. Rukh Brest pa je novo sezono začel bolje. Na uvodni tekmi so premagali drugega Beloruskega velikana Dinamo Minsk, potem pa v drugem krogu izgubili proti Energetik-BGU. Danes Ruh Brest čaka precej težje gostovanje in zdi se, da bodo zabeležili še drugi zaporedni poraz. Ko pogledamo formo obeh dveh ekip je praktično identična. Obe dve ekipi sta na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagali po 3 krat in 2 krat izgubili. Ekipi se med sabo še nista pomerili saj je Ruh Brest prej igral v nižjem kakovostnem tekmovanju. Torej stavnice danes v absolutno vlogo postavljajo BATE Borisov, ki ima kvoto za zmago nekje okrog 1.3. Tudi mi menimo, da bo danes BATE dosegel prvo zmago v sezoni, saj si ne predstavljamo, da bi Beloruski velikan kiksnil še tretjič zapovrstjo. Naš stavni tip je zmaga BATE Borisov.

1.35 Dinamo Brest – FC Slavia Mozyr
Tip: 1

1.56 Real Madriz – Managua FC
Tip: 2 – Vodilna ekipa prvenstva Managua FC bo danes gostovala pri Real Madrizu. Real Madriz se trenutno na prvenstveni lestvici nahaja na 8. mestu s 13 točkami. Gostje pa imajo pred drugo ekipo lige 2 točke prednosti. Domače moštvo je na zadnjih 5 odigranih tekmah slavilo 2 krat in 3 krat izgubilo medtem ko so gostje dosegli 4 zmage in 1 remi. Na stavnicah so torej favoriti gostje, ki so v neprimerno boljši formi kot domače moštvo povrh vsega pa so še vodilni na prvenstveni lestvici. Managua FC je tudi precej uspešnejša na medsebojnih tekmah od Real Madriz. NA zadnjih 5 medsebojnih tekmah so nogometaši Managua FC dobili kar 4 tekme le enkrat pa se je srečanje končalo z neodločenim izidom. Stavnica bet at home danes za zmago gostov ponuja kvoto 1.57, medtem ko je kvota za zmago Real Madriza 5.21. Kvota za morebiten remi pa je 3.62. Sami prednost dajemo gostom, ki so v boljši formi in vodilni na prvenstveni lestvici in precej uspešnejši na zadnjih medsebojnih tekmah. Naš stavni tip je torej zmaga Managua FC.

1.64 Deportivo Ocotal – Las Sabanas CF
Tip: 1

3.00 Juventus Managua – Diriangen FC
Tip: X

1.23 Taiwan Beer – Bank of Taiwan
Tip: 1

1.93 Moscow Eshelon – Four Icebreakers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.17 ICE Gang – Six Trolls [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.61 Invictus Gaming – Bigtime Regal
Tip: 1

1.45 Bluejays International – Team Singularity
Tip: 2

1.27 Goodfellas Gaming – Revolution
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending