Športni nasveti 4.2.2019

0
92
Ogledi
stavni nasveti anglija

Danes bo na sporedu še nekaj nogometnih tekem v najmočnejših ligah. Najbolj zanimiv bo obračun v Londonu, kjer se bosta spopadla vodilni Liverpool in West Ham. Liverpool bo seveda lovil 3 točke in s tem povečanje prednosti pred Cityem nazaj na 5 točk. Poleg nogometa pa nas v Ligi NBA in NHL zopet čaka nekaj zanimivih obračunov. Pa si kar poglejmo kaj smo stavili danes…

2.57 FC St. Pauli – FC Union Berlin
Tip: 1

1.40 Frosinone – Lazio Rim
Tip: 2

1.35 West Ham United – Liverpool FC
Tip: 2 – Manchester City je včeraj premagal Arsenal z izidom 3:1 in se tako Liverpoolu približal na samo dve točke zaostanka. Sinje modri so s tem naredili, kar velik pristik na redse saj danes skoraj, da nujno potrebujejo 3 točke, da prednost spet povečajo na 5 točk. Liverpool danes gostuje v Londonu pri West Hamu, kjer pa so gostovanja vedno zahtevna. West Ham se trenutno nahaja na 12. mestu prvenstvene lestvice s 31 točkami. V zadnjem obdobju je Londonska ekipa v zelo slabi formi saj so na zadnjih 5 tekmah osvojili le 4 točke medtem ko je Liverpool na zadnjih 5 zekmah oddal samo 4 točke. Na zadnjih 4 tekmah je Liverpool vedno zabil 4 gole današnjemu nasprotniku in ga tako visoko premagoval z izidom 4:1 ali 4:0. Torej če sklepamo zadnje 4 tekme danes Redsi ne bi smeli imeti večjih težav pri osvojitvi novih 3 točk. Naš stavni tip je zmaga Liverpoola, ampak vseeno menimo, da ne bo tako gladko kot je bilo na zadnjih medsebojnih srečanjih.

1.52 Detroit Pistons – Denver Nuggets
Tip: 2

1.84 New Orleans Pelicans – Indiana Pacers
Tip: 2

1.25 Phoenix Suns – Houston Rockets
Tip: 2

1.77 Sacramento Kings – San Antonio Spurs
Tip: 2 – San Antonio ima trenutno 32 zmag in 22 porazov, kar na divjem zahodu zadošča samo za 5. mesto. Na drugi strani pa imajo pozitivno razmerje zmag in porazov tudi Kralji vendar vseeno niso na mestih, ki vodijo v končnico in se trenutno nahajajo na 9. mestu le mesto pred Lakersi. Sprsi so trenutno v odlični formi saj so dobili zadnjih 5 tekem in imajo trenutno na zadnjih 10 tekmah 7 zmag in le 3 poraze. Na drugi strani pa tudi kralji beležijo dve zaporedne zmage in 6 na zadnjih 10 tekmah. Torej forma obeh dveh ekip je zelo podobna menimo pa da je vseeno ekipa iz Teksasa malce boljša in da bo tole tekmo dobila kljub temu da ne blestijo ravno na gostovanjih. Naš stavni tip je torej zmaga Spursov. Stavno kvoto za zmago kraljev pa preverite na 1xbet stavnici.

1.31 Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.39 Washington Wizards – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.61 Toronto Maple Leafs – Anaheim Ducks
Tip: 1

1.78 Dallas Stars – Arizona Coyotes
Tip: 1

2.17 New York Rangers – Los Angeles Kings
Tip: 1

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here