V tem tednu bo v osprednju nižjeligaški nogomet in pa seveda reprezentančne akcije. Slovenska izbrana vrsta bo v tem kvalifikacijskem ciklusu igrala proti Rusiji in Malti. Kako jim bo šlo pa bomo še videli. Zmage so definitivno nujna stvar. No danes pa nas čaka nekaj nižjeligaških tekem pa si kar poglejmo katere so to.

1.46 SAFF Championship Bangladeš – Indija
Tip: 2

1.75 SAFF Championship Sri Lanka – Nepal
Tip: 2

3.15 Serie C AZ Picerno – Calcio Catania
Tip: 1

2.80 Serie C SS Juve Stabia – FC Palermo
Tip: X

2.70 Segunda Division FC Girona – UD Almeria
Tip: 1

2.05 Državno Annecy FC – FC Villefranche-Beaujolais
Tip: 1 – Obe dve ekipi se trenutno na prvenstveni lestvici nahajata zelo visoko in sta kandidatki za napredovanje v višjo ligo ob koncu sezone. Domača ekipa trenutno z 17 točkami zaseda 3. mesto na prvenstveni lestvici. Domači so na prvih 8 tekmah 5 krat zmagali, 2 krat remizirali in 1 krat izgubili. Za otenek bolje pa so sezono začeli gostje saj so trenutno pri 18 točkah in so na prvih 8 tekmah 5 krat zmagali in 3 krat remizirali. Obe dve ekipi sta trenutno v odlični formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležita po 4 zmage in 1 remi. Gostje so sicer malce uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah kjer beležijo 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Za danes pa prednost dajemo domači ekipi zato je naš stavni tip zmaga Annecya.

2.34 Segunda Liga CD Trofense – CD Nacional
Tip: 2

1.61 I Liga GKS Jastrzebie – MKS Arka Gdynia
Tip: 2

2.01 1. Divizija Esbjerg fB – HB Köge
Tip: 1

1.95 Reserve League Sonderjyske – Odense BK
Tip: 1

2.40 Reserve League AGF – AC Horsens
Tip: 2

1.26 2. Divisjon Notodden FK – Rosenborg BK 2
Tip: 1

1.18 2. Divisjon Skeid Fotball – Odds BK 2
Tip: 1

1.66 3.Liga 1. FC Magdeburg – Türkgücü Ataspor München
Tip: 1 – V Nemški tretji ligi se zaključuje 11. krog tekmovanja. Magdeburg je trenutno po 10. odigranih krogih na 3. mestu prvenstvene lestvice. Magdeburg bi se lahko z današnjo zmago povzpel na sam vrh prvenstvene lestvice. Magdeburg je na zadnjih 10 prvenstvenih tekmah 6 krat zmagal, 1 krat remiziral in 3 krat izgubil tako, da je trenutno pri 19 točkah. Za vodilno ekipo Borussie Dortmund 2. pa zaostaja za 1 točko. Njihov današnji nasprotnik pa ni tako zanesljiv v letošnji sezoni saj je trenuno na 11. mestu prvenstven lestvice. Za današnjim tekmecem pa sploh ne zaostaja veliko zgolj za 4 točke. Z današnjo morebitno zmago bi se gostje lahko povzpeli na 5. mesto. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 2 krat in obe dve sta si razdelili po 1 zmago. Na stavnicah je danes favorit domače moštvo, ki je tudi bolje začelo letošnjo sezono. Naš stavni tip je zmaga Magdeburga. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa preverite na partypoker stavnici.