Novoletni vikend paket tekem je za nami in bilo je nekaj razburljivih tekem. Danes pa še ostajata dve od najmočnejših evropskih lig. V španiji se bosta med sabo pomerili Valencia CF in CF Cadiz, medtem ko bo Liverpool v Angliji zopet poizkušal skočiti na vrh v tekmi proti Southamptonu. Danes bo zanimivo tudi v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.36 Fortuna Düsseldorf – SC Paderborn
Tip: 1

2.00 Valencia CF – CF Cadiz
Tip: 1

2.02 FBC Unione Venezia – Pisa Calcio
Tip: 1

2.55 Ascoli Calcio – Reggio Calabria
Tip: 2

2.38 US Cremonese – Chievo Verona
Tip: 2

2.11 Frosinone – SPAL Ferrara
Tip: 2

1.59 Southampton – Liverpool FC
Tip: 2 – Liverpool je skupaj z večnemu tekmecu trenutno vodilna ekipa Angleškega prvenstva. Liverpoolčani imajo danes priložnost, da se odlepijo od Manchester Uniteda in da z zmago sami zavzamejo vrh lestvice. Southampton pa se trenutno z 26 osvojenimi točkami nahaja na 9. mestu prvensvene lestvice. V zadnjem obdobju je Southampton v malce slabši formi in to de pozna tudi na njihovem nazadovanju po lestvici navzdol. Southampton je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah zmagal samo 1 krat, 3 krat je remiziral in 1 krat izgubil. Liverpool pa je na zadnjih 5 prevnstvenih tekmah 2 krat zmagal in 3 krat remiziral, kar je tudi zelo slabo glede na to, da jih je na vrhu ujel Manchester United. Tekme med tema dvema ekipama so vedno zelo zanimive in napete. Liverpool vsako sezono tudi veliko nakupuje pri Southamptonu. Je pa statistika v zadnjih letih povsem na strani Liverpoola. Liverpool je namreč dobil zadnjih 6 medsebojnih tekem. Liverpoolčani so tudi danes favorit na stavnicah vendar bodo se morali za zmago prekleto potruditi. Liverpool je imel na zadnjih dveh tekmah veliko težav z doseganjem zadetkov saj je zadel zgolj 1 krat. Za danes napovedujemo, da se jim bo malce odprlo in da bodo na koncu zanesljivo slavili. Naš stavni tip je torej zmaga Liverpoola. V kolikor menite, da bi si Liverpool privoščil še 3 zaporedni kiks, pa preverite stavno kvoto na bet at home stavnici za morebiten remi ali zmago domače ekipe.

1.15 Philadelphia 76ers – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.23 Miami Heat – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.35 Atlanta Hawks – New York Knicks
Tip: 1

1.64 Toronto Raptors – Boston Celtics
Tip: 1 – Toronto je ekstremno slabo začel novo sezono saj je trenutno z razmerjem 1-4 predzadnja ekipa lige. Verjamemo, da se bodo tekom sezone dvignili, ampak danes bo pa to zelo težko saj jih čaka Boston, ki jih je par mesecov nazaj izločil v drugem krogu končnice na 7 tekmi. V tem obdobju je Toronto izgubil kar nekaj ključnih igralcev vendar bi morali mladi prevzeti vajeti igre in popeljati reptorje v končnico. Trenutno jim kaže bolj slabo. Tudi Boston ni najbolje začel in ima trenutno razmerje zmag 4-3. Na stavnicah je danes pričakovano favorit Boston, ki je nazadnje včeraj premagal Detroit s 122:120. Glede na trenutno stanje je naš stavni tip jasen in to je zmaga Bostona.

1.94 New Orleans Pelicans – Indiana Pacers
Tip: 2

2.07 Golden State Warriors – Sacramento Kings
Tip: 1