Spremljamo nogometni dolgčas saj so najmočnejša nogometna tekmovanja na počitnicah. Tako bo še kar nekaj časa saj se šele naslednji teden začnejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. V tem času pa bodo na sporedu manj zanimiva nogometna tekmovanja. Pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes.

1.50 VfL Oldenburg – Eintracht Braunschweig
Tip: 2

2.21 SV Babelsberg – Carl Zeiss Jena
Tip: 2

1.73 Hertha BSC II – BFC Dynamo
Tip: 2

2.18 BSG Chemie Leipzig – FSV Luckenwalde
Tip: 1

2.35 SV Lichtenberg 47 – FSV Optik Rathenow
Tip: 1

1.84 VfB Eichstätt – Viktoria Aschaffenburg
Tip: 1

1.42 SV Heimstetten – TSV Rain/Lech
Tip: 1

2.02 Stockport County – Grimsby Town
Tip: 1 – V angleški državni ligi se danes zaključuje 3. krog tekmovanja. Domača ekipa j v prvih dveh krogih tekmovanja dosegla 1 zmago in 1 poraz, kar jo tenutno uvršča na 15. mesto na prvenstveni lestvici ob gol razliki 2:3. Gostje pa so v tem obdobju trenutno odigrali zgolj 1 tekmo, katero pa so tudi dobili z 1:0. Grimsby se tako trenutno na prvenstveni lestvici nahaja na 11. mestu. Obe dve ekipi bi se z morebitno današnjo zmago lahko povzpeli vse do 4. mesta na prvenstveni lestvici. Kar se tiče tekmovalne forme na zadnjih 5 odigranih tekmah je v boljši domača ekipa, ki beleži 4 zmage in 1 poraz. Gostje pa so na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagali 3 krat in 2 krat izgubili. So pa gostje uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beležijo 3 zmage in 2 poraza. Torej danes se nam obeta zelo zanimiv dvoboj v katerem je manjši favorit domače moštvo. Tudi sami dajemo prednost domačim, ker igrajo doma in so v malenkost boljši formi. Naš stavni tip je torej zmaga Stockporta. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

1.50 Aberystwyth Town – Bala Town
Tip: 2

2.05 Cardiff Met Uni. – Penybont
Tip: 1

1.14 The New Saints – Flint Town Utd
Tip: 1

3.25 Barry Town FC – Haverfordwest County
Tip: X

1.28 Gap Connahs Quay – Caernarfon Town
Tip: 1

1.29 FC Kooteepee – Inter Turku
Tip: 2 – V najmočnejši Finski nogometni ligi pa že teče 18. krog tekmovanja. Inter Turku se trenutno z 29 osvojenimi točkami nahaja na 4. mestu prvenstvene lestvice in je na dobri poti, da se uvrsti v “skupino za prvaka”. Njihov današnji nasprotnik pa je že zabetoniran na zadnjem mestu in se bo boril za obstanek v najmočnejši nogometni ligi. Domača ekipa je po 16. krogih trenutno zgolj pri 8 osvojenih točkah. Inter Turku je na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 krat zmagal, 2 krat izgubil in 1 krat remiziral, kar pa je precej bolje od domače ekipe, ki na zadnjih 5 odigranih tekmah nima zmage. Domači so tako na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 krat remizirali in 3 krat izgubili. Ekipi sta do sedaj med sabo odigrali 4 tekme in tukaj je precej uspešnejši Inter, ki beleži 3 zmage in 1 poraz. Inter je danes na stavnicah absolutni favorit in naš stavni tip je zmaga Interja.