V Sloveniji se danes nadaljuje evropsko nogometno prvenstvo do 21 let. Danes bodo na sporedu 4 tekme, ki pa bodo še kako zanimive. Poleg nogometa se nadaljuje tudi liga NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.53 Španija – Hrvaška [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.98 Portugalska – Italija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.22 Nizozemska – Francija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.87 Danska – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.00 KFUM Oslo – Ullensaker/Kisa
Tip: 1

Västeras SK – IK Brage
Tip: 1 – Na Švedskem poteka 8. krog nogometnega prvenstva, kjer se bosta danes med sabo za točke urarili ekipi Västeras SK in IK Brage. Domača ekipa po 7. krogih trenutno zaseda 7. mesto z 12 osvojenimi točkami. Vasteras je torej na prvih 7 tekmah 3 krat zmagal, 3 krat remiziral in 1 krat izgubil. Gostje na drugi strani pa so trenutno s 5 osvojenimi točkami prav na dnu prvenstvene lestvice. Brage je na prvih 7 tekmah 1 krat zmagal, 2 krat remiziral in 4 krat izgubil. Na zadnjih 5 mdsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni saj obe dve beležita po 2 zmagi in remi. Je pa domača ekipa dobila zadnji dve medsebojni tekmi in zaradi tega in boljše forme je tudi danes favorit na stavnicah. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe in morebiten remi pa preverite na 22bet stavnici. Naš stavni tip pa je zmaga Västeras SK.

3.05 FC Obolon Kiev – Veres Rivne
Tip: 1

1.25 Washington Wizards – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.43 Memphis Grizzlies – Utah Jazz
Tip: 2 – Geizliji so na prvi tekmi presenetili Jazze, ko jim je še manjkal prvi igralec ekipe Donavan. Na drugih dveh tekmah pa so Jazzi slavili zanesljivi 2 zmagi in sedaj v seriji vodijo z 2:1. Jazzi imajo danes lepo priložnost, da se v domačo dvorano vrnejo s prednostjo 3:1 in potem tam zaključijo serijo. Na drugi strani pa grizliji nujno potrebujejo zmago, da še ostanejo v igri za napredovanje. Jazzi trenutno v tej seriji na tekmo dosegajo 123,7 točke ob tem dodajo še 45 skokov in 21,7 podaje. Mamphis na drugi strani pa je slabši v vseh elementih in trenutno dosega 117,3 točke na tekmo, 41,7 skokov in 20, 3 asistence. V kolikor bodo Grizliji želeli še zmagati kakšno tekmo bodo morali dobiti skok. Pri Jazzih je prvi strelec trenutno Conley, ki na tekmo dosega 23 točk, medtem ko pri Mamphisu blesti Morant s 33,7 točke na tekmo. Ob tem da je Conley prvi strelec Jazzov je potrebno še dodati, da na tekmo dosega kar 11,3 asistence. Danes veliko možnosti grizlijem ne dajemo saj Jazzi sedaj ko so popolni iz tekme v tekmo bolje igrajo in naš stavni tip za danes je zmaga Jazzov.

PUSTITE KOMENTAR

Sending