Še zadnji dan prvega okna kvalifikacijskih tekem za svetovno prvenstvo je pred nami. Slovenska izbrana vrsta je včeraj šokantno izgubila proti Cipru in s tem porušila praktično vse kar je zgradila na prvi tekmi. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.89 Armenija – Romunija
Tip: 2

1.32 Anglija – Poljska
Tip: 1

1.07 Španija – Kosovo
Tip: 1

1.33 Bosna in Hercegovina – Francija
Tip: 2

3.10 Avstrija – Danska
Tip: X

1.23 Ukrajina – Kazakstan
Tip: 1

1.39 Moldavija – Izrael
Tip: 2

1.93 Severna Irska – Bolgarija
Tip: 1

1.11 Nemčija – Severna Makedonija
Tip: 1 – Nemška izbrana vrsta je kvalifikacije začela z 2 zmagama in danes si bo najverjetneje zagotovila še 3. Nemčija je v zelo lahki skupini in si bo svetovno prvenstvo po našem mnenju zagotovila zelo ekspresno. Nemčijo danes čaka Severna Makedonija, ki je na prvih dveh tekmah 1 krat zmagala in 1 krat izgubila. V tej skupini ima popoln izkupiček še Armenija. Severna Makedonija je torej na prvi tekmi izgubila proti Romuniji s 3:2 na drugi pa je razbila Lihtenštajn s 5:0. Nemčija pa je v prvih dveh tekmah premagala Islandijo in Romunijo. Ekipi se do sedaj med sabo še nista pomerili zato bo to njun prvi dvoboj. Na stavnicah je prvi favorit Nemčija, ki je na prvih dveh tekmah že premagala glavna konkurenta v boju za 1. mesto. Stavna kvota, ki jo danes ponujajo stavnice za njihovo zmago je zelo nizka. Kakšna je za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici. Naš stavni tip je zmaga Nemčije.

1.17 Škotska – Ferski otoki
Tip: 1

1.20 Los Angeles Lakers – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.65 San Antonio Spurs – Sacramento Kings
Tip: 1

1.54 Minnesota Timberwolves – New York Knicks
Tip: 2

1.74 Indiana Pacers – Miami Heat
Tip: 2 – Indiana je letos Miamiju naredila že veliko “škode” saj jih je na zadnjih dveh medsebojnih tekmah gladko odpravila. Miami trenutno z 23 zmagah in 24 porazih zaseda zgolj 8. mesto na vzhodni konferenci. Za tak padec pa je zagotovo krivo to, da je Miami nanizal kar 6 zaporednih porazov. To črno serijo je Miami prekinil šele na zadnji tekmi. Indiana na drugi strani pa je trenutno pri 21 zmagah in 24 porazih, kar zadostuje za 9. mesto. Kar se tiče same forme je trenutno v boljši Indiana, ki na zadnjih 10 tekmah beleži 5 zmag in 5 porazov. Miami na drugi strani pa je na zadnjih 10 tekmah dosegel 4 zmage nanizal pa kar 6 porazov. Za danes pa verjamemo, da bo Miami storil prav vse, da se maščuje Indiani za zadnja dva poraza in da dobi to tekmo. Miami bo tuti popolnejši kot je bil na zadnjih 2 tekmah proti Indiani. Naš stavni tip je torej zmaga Miamija.

1.33 Detroit Pistons – Portland Trail Blazers
Tip: 2

1.26 Oklahoma City Thunder – Toronto Raptors
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending