Športni nasveti 31.3.2020

0
53
stavni nasveti nhl

V Belorusiji športni dogodki potekajo nemoteno. Danes se bo v Belorusiji igral nogomet, hokej in odbojka. Najbolj zanimiv bo zagotovo hokejski obračun, kjer se igrajo finalne tekme končnice. Poleg športnih dogodkov pa bo danes zopet veliko e-sporta, ki je v tem obdobju kar klasila. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu…

1.56 Byttorps IF – Sodra Vings IF
Tip: 1

3.42 FC Slonim – FK Arsenal Dzerzhinsk
Tip: X

1.73 RB Strikerz – Stolica
Tip: 1

1.98 Favorit – Arena
Tip: 2

1.99 Shakhter Soligorsk – Yunost Minsk
Tip: 2 – Danes bo na sporedu druga tekma finala končnice med Shakhter Soligorsk in Yunost Minsk. Trenuten izid po dveh odigranih tekmah je 1:1. Prvo tekmo so na domačem igrišču dobili hokejisti Misnka s 5:1, medtem ko so na drugi morali priznati premoč tekmecu s 3:2. Torej Shakhter Soligorskemu je že na drugi tekmi uspelo priti do “brejka” in tako prednosti domačega igrišča do konca serije za naslov prvaka. Tretja ekipa rednega dela res igra odločen hokej v tej končnici, ampak Yunost Minsk prva ekipa rednega dela zagotovo še ni rekla zadnje. Danes bodo gostje zagotovo poizkušali zmagati na tretji tekmi in si tako znova zagotoviti prednost domačega igrišča. Stavnice goste postavljajo v vlogo favorita na bet at home stavnici je kvota za zmago Yunost Minska 1.99 medtem ko je kvota za zmago domače ekipe 2.82. Kvota za morebitne podaljške, ki se sploh v končnicah velikokrat zgodijo pa je 3.78. Glede na to da obe dve ekipi igrata v finalu je njuna forma odlična. Na zadnjih 5 tekmah beležiza po 3 zmage in 2 poraza. Zadnje medsebojne tekme pa so krepko na strani Yunost Minska, ki je dobil štiri od zadnjih petih tekem. Zadnjo medsebojno kot smo še omenili pa so dobili hokejisti Shakhter Soligorsk. Danes napovedujemo zmago gostov saj menimo, da so za odtenek boljša ekipa in bodo danes serijo prevesili spet na svojo stran. Naš stavni tip je zmaga Yunost Minsk.

1.46 Belavia Minsk Mixed – Kompotiki Mixed
Tip: 2

1.09 Startvolley2 Minsk Mixed – Aventus Mixed
Tip: 2

1.41 G2 Esports – OG
Tip: 1 – V skupini C sta to dve najboljši ekipi. Obe dve ekipi sta do sedaj odigrali dve partiji in obe dve dobili, tako da se nahajata na prvem in drugem mestu. Kot se za obe dve ekipi spodobi sta v zadnjem obdobju v odlični formi. Na zadnjih 5 odigranih igrah ima G2 Esports za odtenek boljši izkupiček od tekmecev. G2 Esports je tako na zadnjih 5 tekmah dosegla 4 zmage in 1 poraz medtem ko je nasprotna ekipa OG zmagala 3 krat in 2 krat izgubila. Ko pa pogledamo medsebojne tekme nam je pa hitro jasno zaka je na stavnicah favorit G2 Esports. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 2 krat in obakrat je slavila ekipa G2 Esports. Prvi medsebojni dvoboj se je končala z končnim izidom 2:0, medtem ko je drugi dvoboj bil bolj izenačen in se je končal z 2:1. Danes bomo stavili na ekipi G2 Esports, ki imajo boljšo medsebojno statistiko in so v boljši trenutni formi. 

1.24 mousesports – Virtus.Pro
Tip: 1

1.40 100 Thieves – MiBR
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending