Razburljiv vikend je za nami. V nedeljo je prvič za PSG zaigral Messi, ki je v igro vstopil v 66 minuti. Zadetka še ni dosegel ja pa doživel ovacije gostujočih navijačev. Danes na nogometnih zelenicah ne bo ravno zanimivo saj bodo najmočnejša ligaška tekmovanja počivala. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.01 Torquay Utd – Woking FC
Tip: 1

2.01 King´s Lynn – Chesterfield FC
Tip: 2

1.47 SV Meppen – TSV Havelse
Tip: 1

1.94 Halifax Town – Altrincham FC
Tip: 1

1.85 Dover Athletic – Boreham Wood
Tip: 2 – Dover je v novo sezono stopil s kaznijo -12 točk in tudi porazom v prvem krogu. Torej domača ekipa je zabetonirana na zadnjem mestu prvenstvene lestvice z -12 točkami. Gostje pa so sezono odprli precej bolje saj so na prvih dveh tekmah zmagali. V ligi so še trenutno zgolj 4 ekipe s 100% izkupičkom. Obe dve ekipi imata na zadnjih 5 odigranih tekmah po 4 zmage in 1 poraz. Kar se tiče pa zadnjih 5 medsebojnih tekem pa je v boljšem položaju gostujoča ekipa ki beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Gostje so tudi favorit na današnji tekmi. Naš stavni tip je zmaga gostov, ki so bolje začeli novo sezono in so tudi uspešnejši na zadnjih medsebojnih tekmah.

2.24 Aldershot Town – Yeovil Town
Tip: 1

2.14 Real Zaragoza – FC Cartagena
Tip: 1

1.38 AC Reggiana 1919 – Montevarchi Calcio Aquila
Tip: 1

1.87 Potenza SC – AS Bari
Tip: 2

2.21 PKS Olimpia Elblag – LKP Motor Lublin
Tip: 2

1.77 Hvidovre IF – Hobro IK
Tip: 1

1.67 Skovshoved IF – GVI
Tip: 1

1.92 Akropolis IF – IFK Värnamo
Tip: 2

2.02 Le Mans UC 72 – Sete 34 FC
Tip: 1

1.53 CD Mafra – Vilafranquense
Tip: 1

2.23 CD Trofense – FC Penafiel
Tip: 2 – V Portugalski drugi ligi se zaključuje 4 krog tekmovanja. Domača ekipa je v prvih treh krogih dosegla dva remija in 1 poraz, kar trenutno zadošča za zgolj 14. mesto na prvenstveni lestvici. Gostje pa so sezono odprli nekoliko bolje in so na prvih 3 tekmah dosegli 2 zmage in 1 poraz, kar jih trenutno uvršča na 9. mesto na prvenstveni lestvici. V kolikor bi danes gostojoča ekipa slavila bi se na prvenstveni lestvici lahko povzpela vse do 2. mesta. Ko pogledamo formo obeh dveh ekip lahko hitro ugotovimo, da so gostje v neprimerno boljši. Gostje so na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagali 4 krat in zgolj 1 krat izgubili. Domača ekipa pa na zadnjih 5 odigranih tekmah nima niti ene zmage in je zgolj pri 2 remijih in 3 porazih. Stavnice danes pričakovano v vlogo favorita postavljajo gostujočo ekipo, ki ima na bet at home stavnici kvoto za zmago 2.23. Kakšna je stavna kvota za zmago domače ekipe ali morebiten remi pa preverite sami. Kar se tiče zadnjih 5 medsebojnih tekem sta ekipi med sabo popolnoma izenačeni obe dve namreč beležita po 1 zmago in 3 remije. Glede na trenutno formo pa sami dajemo prednost gostom. Naš stavni tip je torej zmaga Penafiela.

PUSTITE KOMENTAR

Sending