Na Olimpijskih igrah v Tokiu se v ženskem nogometu pričenjajo izločilni boji. Ne pozabite pa tudi na ligaški nogomet na stari celini, kjer se igra res veliko število nogometnih prvenstev. Nekatere prenose omenjenih športov lahko zasledite tudi na naši spletni strani.

3.35 Kanada – Brazilija [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.78 Velika Britanija – Avstralija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.53 Švedska – Japonska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

3.45 Nizozemska – ZDA [Nevtralna lokacija]
Tip: X – Nizozemska in ZDA zagotovo spadata med večje favorite tega Olimpijskega turnirja. Tekma se bo igrala danes ob 13:00 uri. Nizozemska je na dosedanjih treh tekmah skupinskega dela dosegla dve zmag in remi. Od tega je premagala Zambijo kar z 3:10. Američanke pa so turnir začele z porazov proti Švedski, nato pa je sledila zmaga in pa remi. Na zadnji medsebojni prijateljski tekmi je zmagala ZDA z 0:2. Zmagovalec tega dvoboja se bo pomerila proti zmagovalcu dvoboja Kanada/Brazilija. Športna stavnica Bet-at-home nam za zmago Nizozemske ponuja kvoto 2.95. Remi je vreden kvote 3.45, zmaga ZDA pa kvote 2.40.

1.59 KRC Genk – KV Oostende
Tip: 1

2.11 FC Winterthur – FC Wil 1900
Tip: 1

1.91 Ilves – AC Oulu
Tip: 1

1.50 FC Lahti – FC Kooteepee
Tip: 1

1.49 Lokomotiva Zagreb – NK Hrvatski Dragovoljac
Tip: 1 – Gre za tekmo prve hrvaške nogometne lige, kjer se bosta ob 20:00 uri pomerila domača Lokomotiva in pa gostujoči klub Dragovoljac. Gostje so letošnjo sezono začeli zelo slabo, saj so v dveh porazih prejeli kar 7 golov, dosegli pa samo 1 zadetek. Na drugi strani je Lokomotiva na prvih dveh tekmah nove sezone zbrala remi in pa na zadnji tekmi zmago v gosteh z 1:2. Moštvo je na zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih zbralo štiri zmage in samo en remi. Dragovoljac nima zmage na zadnjih šestih medsebojnih tekmah proti Lokomotivi. Lokomotiva prav tako doma ne pozna poraza proti ekipi Dragovoljac na zadnjih treh tekmah. Moštvi sta se sicer nazadnje srečali v sezoni 2013/14. Dragovoljac je tudi izgubil tri zaporedna gostovanja, kar prav tako ni dober obet pred današnjo tekmo. Kvota na zmago domače ekipe je torej vredna kvote 1.49, kar pomeni da so izraziti favoriti. Remi je visok kvote 4.20, zmaga gostov pa visoke kvote 5.60.

2.44 SKF Sereď – MFK Ruzomberok
Tip: 1

2.15 Paksi FC – Mezokovesd Zsory
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending