Športni nasveti 30.6.2020

0
95
stavni tipi juve - barca

Današnji torek bo postregel z derbijem v Španskem prvenstvu in sicer se bosta med sabo pomerila Atletico Madrid in Barcelona. V Italijanskem prvenstvu bo Juventus poizkušal še povečati prednost pred zasledovalci. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.59 Brighton & Hove Albion FC – Manchester United
Tip: 2

1.68 Reading FC – Brentford
Tip: 2

1.27 Leeds United – Luton Town
Tip: 1

2.21 Queens Park Rangers – Fulham FC
Tip: 2

1.81 Cardiff City – Charlton Athletic
Tip: 1

1.38 Genoa FC – Juventus Turin
Tip: 2

1.73 Turin FC – Lazio Rim
Tip: 2 – Lazio je s porazom proti Atalanti svoj zaostanek za vodilnim Juventusom povečal na 4 točke in se tako trenutno nahaja na 2. mestu. Torino pa je z 31 točkami na zgolj 14. mestu prvenstvene lestvice. Obe dve ekipi danes potrebujeta kakšno točko saj se ena bori za naslov, medtem ko bi si druga rada čimprej zagotovila obstanek v prvi ligi. Na zadnjih medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni saj imata vsaka po 2 zmagi in en remi. Lazio je na zadnji tekmi premagal Fiorentino, medtem ko je Torino izgubil proti Calgariju. Na stavnicah so danes favoriti rimljani, ki nujno potrebujejo zmago, če še želijo upati na morebiten naslov. Naš stavni tip je zmaga Lazia.

1.82 FC Barcelona – Atletico Madrid
Tip: 1 – Šest krogov pred koncem prvenstva ima Barcelona na 2. mestu 2 točki zaostanka za vodilnim Realom iz Madrida, ki ima do konca prvenstva precej lažji razpoerd kot Barcelona. Barcelono danes zopet čaka težka tekma proti Atleticu iz Madrida, ki se trenutno nahaja na 3. mestu prvenstvene lestvice in je v odlični formi. Atletico je po uvodnem remuju po ponovnem zagonu prvenstva nanizal kar 4 zaporedne zmage in se iz 6. mesta povzpel na 3. mesto, kjer je tudi utrdil svoj položaj. Vseeno za drugo Barcelono Atletico zaostaja za velikih 11 točk, medtem ko je prednost pred četrto Sevillo zgolj 4 točke. Barcelona kar se forme tiče ni v tako zelo dobri in je na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagala in 2 krat remizirala in ravno ta dva remija sta jo potisnila na 2. mesto na prvenstveni lestvici. Še posebaj je bil boleč zadnji remi proti Celta Vigu, ki je izenačil v sami končnici tekme. Na stavnici 1xbet je danes kljub malce slabči formi favorit Barcelona, ki ima stavno kvoto za zmago 1.82. Barcelona je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah tudi precej uspešnejša od Atletico Madrida saj beleži 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Ta poraz pa je še kako boleč saj se je zgodil v polfinalu super pokala ravno na zadnji medsebojni tekmi. Barcelona letos na domačem igrišču blesti saj ima doma kar 15 zmag in zgolj 1 remi. Na drugi strani pa Atletico ni tako uspešen na gostujočem terenu kjer ima 5 zmag, 8 remijev ter 3 poraze. Ravno ta statistika, ki jo ima Barcelona na domačem igrišču nas je prepričala, da bomo stavili nanjo. Naš stavni tip je torej zmaga Barcelone.

1.94 CD Leganes – FC Sevilla
Tip: 2

3.10 RCD Mallorca – RC Celta De Vigo
Tip: X

PUSTITE KOMENTAR

Sending