Torek mogoče ne bo stavno tako zanimiv kot je bil ponedeljek ko se je igrala 7 tekma v ligi NBA vendar je vseeno kar pestra stavna ponudba. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

AGF Aarhus – Tekma bo potekala 30. maja 2023 ob 17:00 UTC na stadionu Cepheus Park Randers v mestu Randers, Danska. To je del Superligaen, Championship round. Randers FC in AGF Aarhus sta se v tej sezoni pomerila v 3 tekmah. Trenutno je Randers FC na 5. mestu, AGF Aarhus pa na 4. mestu. V zadnji tekmi med tema dvema ekipama, ki je bila 3. aprila 2023, sta se razšla z neodločenim izidom 1:1. Strelca sta bila Patrick Mortensen za AGF Aarhus in Stephen Odey za Randers FC. Po našem mnenju je AGF Aarhus rahel favorit za zmago, saj ima boljšo razliko v zadetkih in več točk od Randers FC. Vendar pa je Randers FC pokazal dobro formo v zadnjih tekmah in ima prednost domačega terena. Zato pričakujem napeto in zanimivo tekmo.

Stavne kvote za to tekmo so različne glede na spletno stran, ki jih ponuja. Na primer, na spletni strani bet at home so kvote naslednje:

  • Zmaga Randers FC: 3.50
  • Neodločeno: 3.50
  • Zmaga AGF Aarhus: 1.94

To pomeni, da je AGF Aarhus še vedno favorit za zmago, vendar ne velik. Randers FC ima tudi dobre možnosti za presenečenje. Neodločen rezultat je tudi možen izid, saj sta se ekipi že enkrat razšli z remijem v tej sezoni.
Randers FC
AGF Aarhus
1X2, Redni del tekme

Giresunspor
2.70
Giresunspor
Trabzonspor
1X2, Redni del tekme

Sivasspor
2.15
Sivasspor
Kombassan Konyaspor
1X2, Redni del tekme

Fatih Karagumruk Istanbul
2.00
Fatih Karagumruk Istanbul
Kayserispor
1X2, Redni del tekme

Alanyaspor
2.20
Alanyaspor
Kasimpasa
1X2, Redni del tekme

Galatasaray Istanbul – Tekma bo potekala 30. maja 2023 ob 17:00 UTC na stadionu Eryaman Stadyumu v Ankari, Turčija. Tekma je del Süper Lig. MKE Ankaragücü je v tej sezoni igral proti Galatasaray Istanbulu 1 krat. Trenutno je MKE Ankaragücü na 14. mestu, Galatasaray Istanbul pa na 1. mestu. Zadnja tekma med tema dvema ekipama je bila 4. januarja 2023 in Galatasaray Istanbul je zmagal z 2-0. Gola sta dosegla Emre Kılınç in Mostafa Mohamed. Po našem mnenju je Galatasaray Istanbul velik favorit za zmago, saj ima veliko boljšo ekipo, formo in položaj na lestvici. MKE Ankaragücü pa se sooča z nevarnostjo izpada in bo poskušal upirati. Vendar pa bo kakovost in izkušnja Galatasaray Istanbula naredila razliko.

Stavne kvote za to tekmo so različne glede na spletno stran, ki jih ponuja. Na primer, na eni izmed spletnih strani so kvote naslednje:

  • Zmaga MKE Ankaragücü: 6.50
  • Neodločeno: 4.33
  • Zmaga Galatasaray Istanbul: 1.44

To pomeni, da je Galatasaray Istanbul zelo velik favorit za zmago, saj ima veliko boljšo ekipo in položaj na lestvici. MKE Ankaragücü ima zelo majhne možnosti za presenečenje. Neodločen rezultat je tudi malo verjeten, saj je Galatasaray Istanbul zmagal zadnjo tekmo med tema dvema ekipama z 2-0.

MKE Ankaragücü
Galatasaray Istanbul
1X2, Redni del tekme

Adana Demirspor
1.99
Istanbulspor AS
Adana Demirspor
1X2, Redni del tekme

Fenerbahče
1.38
Fenerbahče
Antalyaspor
1X2, Redni del tekme

Almere City
2.26
VVV Venlo
Almere City