Danes se zopet nadaljujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Na delu bo tudi Slovenska izbrana vrsta, ki danes gostuja pri Ciperski izbrani vrsti. Tudi v ligi NBA bo zanimivo več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.37 Azerbajdžan – Srbija
Tip: 2

1.66 Ciper – Slovenija
Tip: 2 – Slovenija je na prvih dveh zelo težkih tekmah osvojila 3 točke. Na prvi tekmi je premagala Hrvaško z 1:0 na drugi pa za las izgubila proti Rusiji z 2:1. Na tej tekmi proti Rusiji bi zagotovo lahko iztržili več vsaj takšen je bil občutek. Danes pa Slovence čaka še ena težka tekma proti Cipru, ki je v prvem krogu odvzel točko Slovaški. Na drugi pa minimalno izgubil proti Hrvaški z 1:0. Torej Ciperska izbrana vrsta jo bo še kako zagodla kateri izmed reprezentanc v tej kvalifikacijski skupini. Kar se tiče medsebojnih tekem je Slovenska izbrana vrsta v prednosti saj je na zadnjih 5 tekmah zmagala 3 krat, 1 krat je remizirala in 1 krat izgubila. Je pa zanimivo, da sta ravno zadnji dve tekmi bili remi in zmaga Cipra izpred 3 let. Torej naše fante danes čaka pravi pekel v Cipru vendar je zmaga nujna, saj v nasprotnem primeru bodo 3 točke proti hrvaški le lep spomin. Naš stavni tip je zmaga Slovenije.

3.30 Slovaška – Rusija
Tip: X

1.06 Belgija – Belorusija
Tip: 1

3.05 Wales – Češka
Tip: X

1.67 Črna Gora – Norveška
Tip: 2

1.13 Luksemburg – Portugalska
Tip: 2

1.08 Turčija – Latvija
Tip: 1

1.07 Hrvaška – Malta
Tip: 1

1.01 Gibraltar – Nizozemska
Tip: 2

1.48 Denver Nuggets – Philadelphia 76ers
Tip: 1 – Denver počasi prodira proti vrhu zahodne konference. Ekipa Denverja se trenutno nahaja na 5. mestu in zelo hitro lahko pride na 4. mesto saj le tekmo in pol zaostajajo za Lakersi. Tudi za Clippersi zaostanek ni prevelik… Kakorkoli Denver je trenutno pri 28 zmagah in 18 porazih na zadnjih 10 tekmah pa je v dobri formi saj je dosegel 7 zmag in 3 poraze. Poleg tega pa se je Denver pred nadaljevanjem lepo okrepil saj je tik pred iztekom prestopnega roka dobil Gordona iz Orlanda. Phila na drugi strani pa kljub temu, da je zelo oslabljena še vedno zmagoje in je še vedno prva ekipa vzhodne konference. Phila je trenutno pri 32 zmagah in 14 porazih na zadnjih 10 tekmah pa so za odtenek boljši od Denverja saj beležijo 8 zmag in zgolj 2 poraza. Pri Denverju še vedno blesti Nikola Jokić, ki je sedaj po poškodbi Lebrona in Embida glavni kandidat za osvojitel MVP-ja v tej sezoni. Danes pa težko verjamemo, da bi lahko v Denverju slavila Philadelphia, saj proti tako težki ekipi je pomemben vsak zvezdnik ekipe. Naš stavni tip za danes je torej zmaga favorita Denverja. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na bet at home stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending