Danes nas čaka samo ena tekma Angleške najmočnejše nogometne lige saj imajo na preostali tekmi igralci probleme z okužbami. Bo pa seveda dosti bolj vroče v drugi Angleški ligi. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.37 Premier liga Manchester United – Burnley
Tip: 1

1.61 Prvenstvo AFC Bournemouth – Cardiff City
Tip: 1

1.67 Prvenstvo Stoke City – Derby County
Tip: 1 – Stoke se trenutno nahaja na 8. mestu prvenstvene lestvice z 35 osvojenimi točkami. Stoke je na prvih 22 tekmah tako dosegel 10 zmag, 5 remijev in 7 porazov. Domači trenutno za vodilno ekipo lige zaostajajo za 10 točk vendar imajo tudi 2 tekme manj. Je pa potrebno povdariti, da je zaostanek za 6. mestom, ki še zagotavlja možnosti za prvo ligo samo 1 točko. Njihov današnji nasprotnik pa je daleč daleč zadaj saj je pred sezono bil kaznovan z odvzemom 21 točk kar ga je zabetoniralo na zadnje mesto prvenstvene lestvice. Derby je tako trenutno pri 7 točkah in za obstankom v drugi ligi zaostaja za 14 točk. Derby je trenutno v seriji dveh zaporednih zmag in v kolikor bo tako nadaljeval se lahko nadeja, da bi mu uspelo obstati v drugi ligi. Derby je na 23 tekmah dosegel 6 zmag, 10 remijev in 7 porazov. V kolikor ne bi bili kaznovani, bi to Derby uvrščalo nekje na sredino lestvice. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je malce uspešnejši Derby, ki beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Kar se tiče same forme na zadnjih 5 odigranih tekmah sta obe dve v zelo podobni in sicer obe dve ekipi beležita po 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Naš stavni tip je zmaga somače ekipe, ki je tudi favorit na stavnicah.

1.95 Prvenstvo Nottingham Forest – Huddersfield Town
Tip: 1 – Bivši evropski nogometni prvak Nottingham danes na domačem igrišču pričakuje Huddersfield. Domača ekipa se trenutno nahaja na 9. mestu s 34 osvojenimi točkami, medtem ko so gostje trenutno na 6. mestu in imajo na svojem kontu 2 točke več. Nottingham je trenutno v dobri formi saj je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegel 3 zamge, 1 remi in 1 poraz. Gostje pa imajo na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah malce slabšo statistiko saj so zmagali 2 krat, 2 krat so remizirali in 1 krat izgubili. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so supešnejši gostje, ki beležijo 3 zmge in 2 poraza. Glede na to, da je Nottingham trenutno v malce boljši formi kot gostje jim dajemo nekaj možnosti več za zmago. Naš stavni tip je torej zmaga Nottinghama. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na bet at home stavnici.

2.38 Prvenstvo Bristol City – Queens Park Rangers
Tip: 2

1.98 Liga One FC Sunderland – Sheffield Wednesday
Tip: 1

1.99 Tercera Division Atletico Saguntino – CD Roda
Tip: 1

1.95 Tercera Division Cd Campos – CD Binissalem
Tip: 1

1.69 Tercera Division Manacor – CF Soller
Tip: 1

2.55 Primeira Liga FC Pacos Ferreira – CD Santa Clara
Tip: 1

1.64 Primeira Liga FC Arouca – Sporting Braga
Tip: 2

1.75 Primeira Liga FC Porto – Benfica Lissabon
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending