Vikend je postregel z kar nekaj zanimivimi dogodki. V Formuli 1 se je zgodila spektakularna nesreča, ki je na srečo minila brez resnih posledic. V najmočnejših evropskih nogometnih ligah pa se je zgodilo kar nekaj presenečenj. Denimo v Angliji je Liverpool oddal dve točki v Španiji je Real izgubil proti Alavesu v Nemčiji je Borussia izgubila proti Kolnu in še bi lahko naštevali. Tudi danes nas čaka nekaj zanimivih tekem pa si kar poglejmo v spodnjem stavnem pregledu…

2.18 VfL Bochum – Fortuna Düsseldorf
Tip: 1

1.51 Leicester City – Fulham FC
Tip: 1 – Lisice se trenutno nahajajo na 4. mestu prvensvene lestvice in bi se z morebitno današnjo zmago povzpele na sam vrh oz. bi se tam izenačile z Liverpoolom in Tottenhamom, ki sta med vidkendom remizirala. Lanski drugoligaš pa bi se z morebitno današnjo zmago malce odlepil iz dna lestvice in se povzpel na “varna mesta”. Fulham je trenutno s 4 osvojenimi točkami na predzadnjem 19. mestu. Na zadnjih 5 prvensvenih tekmah so Lisice 3 krat zmagale in 2 krat izgubile, medtem ko je Fulham dosegel zgolj 1 zmago, 1 remi ter 3 poraze. To pa so tudi edine točke Fulhama v tej sezoni. Glede na trenutno formo ni nič čudnega, da je Leicester favorit na stavnicah. Bet at home stavnica na zmago Leicester pronuja stavno kvoto 1.51 medtem ko je kvota za zmago Fulhama 6.00. Stavna kvota za remi pa je 4.50. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni saj obe dve beležita po 2 zmagi in remi. Je pa res, da se med sabo že nista pomerili kar nekaj časa saj sta igrali v različnih ligah. Glede na trenutno formo menimo, da bi danes Leicester moral slaviti na tej tekmi. Naš stavni tip je torej zmaga Leicesterja.

2.95 West Ham United – Aston Villa
Tip: 2 – Aston Villa je odlično začela sezono in med drugim na začetku povsem ponižala aktualne prvake. Sedaj pa počasi popuščajo in so v slabši formi. Trenutno se nahajajo na 9. mestu prvenstvene lestvice. Na zadnjih 5 tekmah so zmagali 2 krat in kar 3 krat izgubili. West Ham pa se na drugi streni počasi pobira in je trenutno na 11. mestu prvensvene lestvice. Na zadnjih 5 tekmah he zmagal 2 krat, 2 krat je remiziral in 1 krat izgubil. Danes se nam torej obeta zelo zanimiv in napet obračun med ekipama, ki naj bi se na koncu vendarle borili za obstanek. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši West Ham, ki ima 2 zmagi in 3 remije. Za danes pa napovedujemo presenečenje in zmage Aston Ville, ki bi se s tem tudi malce povzpela po prvensveni lestvici. Naš stavni tip je torej zmaga Aston Ville.

2.55 Turin FC – UC Sampdoria
Tip: 1

3.25 Genoa FC – Parma
Tip: X

2.33 Virtus Entella – SPAL Ferrara
Tip: 2

1.86 Calcio Como – Piacenza Calcio
Tip: 1

1.87 Real Betis – Eibar
Tip: 1

2.85 Avranches – Le Mans UC 72
Tip: X

2.31 Real Oviedo – Almeria
Tip: 1