Evropske nogometne reprezentance bodo danes počivale jutri pa jih že čakajo nove tekme v tem kvalifikacijskem oknu. Slovenija bo jutri igrala proti Malti, kjer so pa 3 točke tako nujne kot še nikoli do sedaj. Kaj vse nas čaka pa danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.31 Zimbabve – Južna Afrika
Tip: 2

2.49 Mavretanija – Zambija
Tip: 1

1.12 Nigerija – Liberija
Tip: 1

1.17 Tunizija – Ekvatorialna Gvineja
Tip: 1

1.28 Kamerun – Malavi
Tip: 1

1.13 Gana – Etiopija
Tip: 1

1.53 Viktoria Aschaffenburg – FC Memmingen
Tip: 1

1.72 SpVgg Unterhaching – FV Illertissen
Tip: 1

2.50 FC Den Bosch – SBV Excelsior
Tip: 1 – Danes se v drugi Nizozemski ligi začenja 5. krog tekmovanja. Domača ekipa je na prvih 4 tekmah osvojila 6 točk kar pomeni, da so 2 krat zmagali in 2 krat izgubili. Den Bosch je tako trenutno s 6 točkami na 7. mestu prvenstvene lestvice. Gostje na drugi strani pa so sezono odprli z 2 zmagama, 1 remijem in 1 porazem, kar pomeni da so trenutno pri 7 točkah. SBV Excelsior se tako trenutno nahaja dve mesti višje od domače ekipe in so tako trenutno 5. Obe dve ekipi sta na prvih 4 tekmah zabili 5 zadetkov in prejeli 4 zadetke, kar pomeni, da imata zelo potoben napad in obrambo kar se kakovosti tiče. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so uspešnejši gostje, ki beležijo 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Gostje so tudi danes manjši favoriti na stavnicah to pa je verjetno posledica višje uvrstitve na lestvici in boljše medsebojne statistike. Sami danes dajemo prednost domači ekipi saj menimo, da je čas da prekine serijo dveh zaporednih porazov in se vrne v zmagovite tire. Naš stavi tip je torej zmaga Den Boscha. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

Helmond Sport – FC Emmen
Tip: 1 – Domača ekipa je sezono v drugi nogometni ligi odprla z 3 zaporednimi porazi in eno zmago. Domača ekipa je tako trenutno pri zgolj 3 točkah kar pomeni, da se na prvenstveni lestvici nahajajo na predzadnjem mestu. Tudi gostje niso ravno blesteli na začetku sezone saj so na prvih 4 tekmah dosegli 1 zmago, 1 remi in 2 poraza. Na prvenstveni lestvici pa to za goste pomeni 17. mesto ka kar pomeni, da so samo dve mesti višje od domače ekipe. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša domača ekipa, ki beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga domače ekipe. Kakšna so stavne kvote pa preverite na eni izmet top stavnic bet at home.

1.15 Manchester United – Reading Lfc
Tip: 1

2.38 Girona FC – Sporting Gijon
Tip: 1

2.21 FC Bourg Peronnas – Le Mans UC 72
Tip: 1

1.73 LB Chateauroux – Saint Brieuc
Tip: 1

1.93 Concarneau – FC Bastia Borgo
Tip: 1

1.29 Slovaška – Litva
Tip: 1

2.80 Norveška – Avstrija
Tip: 1

2.00 Moldavija – Bolgarija
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending