Športni nasveti 3.4.2020

0
44
stavni tipi liga narodov

V Beloruski nogometni ligi bosta danes na sporedu dve tekme. Med sabo se bosta pomerili ekipi FC Belshina Bobruisk in FC Gorodeya ter FC Dinamo Minsk in Torpedo Zhodino. Poleg Beloruske nogometne lige se danes nadaljuje Tajvanska košarkarska liga. Vroče pa bo tudi na E-Sport sceni tako kot je sedaj že običajno. Več pa lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

2.32 FC Belshina Bobruisk – FC Gorodeya
Tip: 1

2.19 FC Dinamo Minsk – Torpedo Zhodino
Tip: 1 – Domače moštvo je novo prvenstveno sezono odprlo katastrofalno. Na obeh dveh uvodnih tekmah so izgubili z izidom 2:1. Na drugi strani pa je Torpedo ravno obratno kot Dinamo Minsk na prvih dveh tekmah slavil z ididoma 1:0 in 1:0. V Beloruskem prvenstvu tako ostajajo samo še 4 ekipe, ki so na prvih 2 tekmah dobile obe dve tekme. Domače moštvo se tako trenutno po dveh porazih nahaja na 13 mestu, medtem ko je Torpedo po dveh zmagah na 3. mestu prvenstvene lestvice. Za Dinamo Minsk je to zagotovo zelo slab začetek sezone, saj ekipa cilja precej višje kot pa v boju za obstanek. Dinamo Minsk je trenutno v katastrofalni formi saj je na zadnjih petih odigranih tekmah zabeležil kar 5 porazov. Tudi Torpedo ni ravno blestel pred sezono saj je nanizal 3 poraze potem pa na zadčetku sezone 2 zmage. Torpedo ima torej na zadnjih 5 tekmah 2 zmage in 3 poraze. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi povsem izenačeni obe dve imata po 2 zmage in 1 remi. Je pa Torpedo dobil zadnje dve medsebojne tekme s skupnim izidom kar 7:0! Kljub temu podatku smo se danes odločili, da stavimo na domače moštvo saj si tretjega zaporednega poraza preprosto ne morejo privočit. Stavno kvoto za zmago gostov pa lahko preverite na stavnici 22bet.

1.53 Inter Stars – Ngozi City FC
Tip: 1

1.41 Bate Borisov II – FC Ruh Brest II
Tip: 1

1.36 Bank of Taiwan – Yulon Luxgen Dinos [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – V Tajvanskem košarkarskem prvenstvu se danes nadaljuje boj za točke na razpredelnici. Ekipi se nahajata na 3 in 4 mestu in za vodilno ekipo zaostajata že kar veliko. Sploh domače moštvo ki je na 11 tekmah doseglo zgolj 3 zmage in nanizalo kar 8 porazov. “gostje” so v precej boljšem položaju saj imajo trenutno 6 zmag in 4 poraze. Danes so absolutni favoriti in vse drugega kot zmaga bo presenečenje. Naš stavni tip je torej zmaga “gostov”.

1.12 Pauian Archiland – Jeoutai Basketball [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.83 Filipini – Malezija
Tip: 1

1.80 Tajska – Filipini
Tip: 1

1.34 Virtus.Pro – TyLoo
Tip: 1

1.41 FaZe Clan – OG
Tip: 1

1.58 Team Liquid – Evil Geniuses
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending