Športni nasveti 3.2.2019

0
105
Ogledi
stavni nasvet man city vs arsenal

Danes nas čakata dve nogometni poslastici in sicer v Italijanskem prvenstvu se bosta med sabo pomerila AS Roma in AC Milan v Angliji pa danes pričakujemo novo nogometno poezijo med Manchester City in Arsenal FC. V Angili se danes seveda nadejamo veliko golov saj sta obe dve ekipi zelo napadalno usmerjeni. Poleg nogometa pa se bo danes igralo tudi nekaj košarke in hokeja. Spodaj lahko preverite kaj smo danes stavili…

2.11 AS Roma – AC Milan
Tip: 1

1.38 Inter Milan – Bologna FC
Tip: 1

1.26 Manchester City – Arsenal FC
Tip: 1 – Manchester City je v prejšnjem krogu zopet razočaral in izgubil proti Newcastlu in tako za Liverpoolom pridelav še dodatno točko za ostanka. Danes pa sinje modre čaka precej težje delo saj se bodo spopadli z Arsenalom, ki se med drugim bori za 4 mesto, ki vodi v ligo prvakov, kar pomeni, da bo Cityu zelo težko. Dejstvo je, da danes obe dve ekipi potrebujeta zmago in ena izmed ekip bo danes zagotovo razočarana. Sami dajemo prednost Cityu saj ne verjamemo, da bi si lahko privoščili še drugi zaporedni kisks v parih dneh.

2.18 Real Betis – Atletico Madrid
Tip: 2

2.06 Leicester City – Manchester United
Tip: 2

3.19 Udinese Calcio – ACF Fiorentina
Tip: X

1.64 FC Erzgebirge Aue – 1. FC Köln
Tip: 2

1.64 Boston Celtics – Oklahoma City Thunder
Tip: 1 – Obeta se nam prvai pravcati derbi saj sta obe dve ekipi v odlični formi. Boston trenutno beleži tri zaporedne zmage medtem ko je OKC še v boljši seriji in sicer 7 zaporednih zmag. Je pa forma obeh dveh ekip na zadnjih 10 tekmah identična in sicer obe dve ekipi sta dobili po 8 tekem in dvakrat izgubili. Danes bi prednost dali domači ekipi, ki doma igra odlično in je letos dobila kar 21 tekem izgubila pa le 6. OKC pa je na gostovanjih tudi zelo dobra saj ima 16 zmag in le 11 porazov, kar je za gostovanja zelo dobro razmerje. Naš stavni tip je zmaga Bostona.

2.31 Washington Capitals – Boston Bruins
Tip: 1

2.32 Carolina Hurricanes – Calgary Flames
Tip: 2

1.95 Montreal Canadiens – Edmonton Oilers

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here