Drugi krog lige prvakov se nadaljuje tudi danes. Derbi večera bo zagotovo tekma med Juventusom in Chelseajem, vendar bi morali Londončani glede na formo dokaj zanesljivo dobiti tole tekmo. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.44 Skupinski del Atalanta Bergamasca Calcio – Young Boys Bern
Tip: 1

1.55 Skupinski del Zenit St. Petersburg – Malmö FF
Tip: 1

1.52 Skupinski del Manchester United – Villarreal CF
Tip: 1

2.49 Skupinski del VfL Wolfsburg – FC Sevilla
Tip: 2 – Wolfsburg je odlično začel novo sezono v Nemškem prvenstvu in je trenutno na 3. mestu. Wolfsburg je bil dolgočasa vodilna ekipa potem pa v zadnjih dveh krogih zapravila vodstvo z remijem in porazom. Sevilla na drugi strani pa je Špansko prvensvto začela odlično saj je trenutno tretja ekipa in to s tekmo manj. V kolikor bi Sevilla dobila še zaostalo teko bi na prvenstveni lestvici napreovala na prvo mesto. Obe dve ekipi sta torej sezono začeli odlično. V prvem krogu Lige prvakov pa sta obe dve ekipi remizirali. Sevilla je remizirala s Salzburgom, medtem ko so Volkovi remizirali z Francoskim prvakom Lillom. Ekipi se do sedaj med sabo še nista pomerili in današnji obračun bo sploh prvi. Sevilla je favorit glede na izkušnje, ki jih ima iz evropskih tekmovanj v zadnjih letih. Tudi sami dajemo prednost Sevilliji saj je tudi za otenek v boljši formi in nima poraza na zadnjih 5 odigranih tekmah. Naš stavni tip je torej zmaga Seville.

1.90 Skupinski del Juventus Turin – Chelsea FC
Tip: 2

3.40 Skupinski del Benfica Lizbona – FC Barcelona
Tip: X – Oh joj Barcelona ali pa kar Farselona… Kaj vse je ta ekipa zavozila v poletnem prestopnem roku. Jah takšne stavari se dogajajo če je pač vodstvo totalno nesposobno… Pustimo sedaj to in poglejmo kako gre ekipama v letošnji sezoni. Barcelona je sezono lige prvakov odprla z porazom proti Bavarcem, kjer dobesedno ni imela za burek. Tekma se je na Camp Nou končala s 0:3. V Španskem prvenstvu pa je Barcelona po 6 odigranih tekmah trentuno na 5. mestu in ima 3 zmage in 3 remije. Imajo tudi tekmo manj od tekmecev in v primeru zmage se lahko povzpejo porti drugemu mestu. Kakorkoli Barcelona bo letos težko delala čudeže s takšno ekipo kot jo ima. Benfica na drugi strani pa je sezono v ligi prvakov odprla z remijem proti Dinamu. V Portugalskem prvenstvu pa je Benfika po 7 tekmah še vedno 100% in je gladko na prvem mestu prvenstven lestvice. Benfica ima torej pred večnemu tekmecu v prvenstvu 4 točke naskoka. Stavnice danes v vslogo favorita postavljajo Barcelono s čimer pa se ne bi ravno strinjali saj Barcelona preprosto ni ekipa izpred enega ali več let. Barcelona bo lahko danes zelo zadovoljna z remijem vse kar bo več pa bo že uspeh. Benfika zagotovo ni naivna ekipa in danes bo izkoristila vsako najmanjšo priložnost… Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Barcelona, ki beleži 3 zmage in 2 remija. Naš stavni tip za danes je X. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na stavnici partypoker.

1.97 Skupinski del RB Salzburg – Lille OSC
Tip: 1

1.08 Skupinski del Bayern München – FC Dynamo Kiev
Tip: 1

3.10 Prvenstvo Barnsley FC – Nottingham Forest
Tip: 2

1.38 Prvenstvo Fulham FC – Swansea City
Tip: 1

2.26 Prvenstvo Derby County – Reading FC
Tip: 1

2.03 Prvenstvo Millwall – Bristol City
Tip: 1

2.65 Prvenstvo Luton Town – Coventry City
Tip: 1

1.70 Prvenstvo Peterborough United – Bournemouth AFC
Tip: 2