Danes nogometnega dogajanja ne bo veliko, bo pa zato ogromno NBA tekem. Danes bo na delu tudi Dallas in prav zanimivo bo spremljati ali bosta prva zvezdnika zaigrala. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.55 Črna Gora – Bosna in Hercegovina
Tip: 2

2.60 Angola – Gabon
Tip: 1

1.27 Egipt – Comoros
Tip: 1

1.51 Washington Wizards – Indiana Pacers
Tip: 2

1.53 Boston Celtics – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.50 New York Knicks – Miami Heat
Tip: 2

1.10 Brooklyn Nets – Minnesota Timberwolves
Tip: 1 – Netsi so trenutno druga ekipa vzhodne konference in zgolj zmago zaostajajo za Philadelphio, ki kljub manjku igralcev igra odlično. Tudi pri Netsih že nekaj časa manjka Durant in Irving pa ekipa še vedno zmaguje. Netsi so na zadnjih 10 tekmah zmagali kar 8 krat in zgolj 2 krat izgubili. Danes pa Netse čaka najslabše moštvo lige Minnesota, ki je trenutno pri zgolj 11 zmagah in kar 35 porazih. Je pa Minnesota malce dvignila formo saj je na zadnjih 10 tekmah dobila kar 4 tekme izgubila pa 6. Dvomov o zmagovalcu danes torej ne bi smelo biti saj je Brooklyn preprosto premočna ekipa, da bi danes izgubila. Naš stavni tip je torej zmaga Netsov.

1.49 Detroit Pistons – Toronto Raptors
Tip: 2

1.14 Oklahoma City Thunder – Dallas Mavericks
Tip: 2

1.44 Houston Rockets – Memphis Grizzlies
Tip: 2 – Rakete so si privoščile popolno razprodajo moštva in to se pozna na rezultatih. Rakete so trenutno pri zgolj 13 zmagah in kar 32 porazih kar trenutno zadošča za “odlično” predzadnje mesto na zahodni konferenci. Za prihajajoči nabor je to definitivno dobra uvrstitev. Grizliji na drugi stani pa so v resni borbi za končnico, saj se trenutno nahajajo na 9. mestu in so le mesto za Dallasom. Grizliji so tenutno pri 21 zmagah in 22 porazih. Forma Grizlijev na zadnjih 10 tekmah pa ni tako dobra saj so zmagali zgolj na 4 tekmah izgubili pa kar na 6. Je pa res, da je forma raket še precej slabša saj imajo zgolj 2 zmagi in kar 8 porazov. Naš stavni tip za danes je zmaga Memphisa, ki je tudi favorit na stavnicah. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.66 San Antonio Spurs – Sacramento Kings
Tip: 1

1.04 Utah Jazz – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.50 Golden State Warriors – Chicago Bulls
Tip: 2

1.85 Los Angeles Clippers – Milwaukee Bucks
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending