Danes nas čaka nadaljevanje Angleške nogometne lige. Angleški nogometni ligi pa se bo priključila še Španska. V Španiji se bo danes začel 16. krog tekmovanja več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.28 Brighton & Hove Albion FC – Arsenal FC
Tip: 2

2.01 West Bromwich Albion – Leeds United
Tip: 2

2.35 Burnley FC – Sheffield United
Tip: 1

2.18 Southampton – West Ham United
Tip: 1

1.57 Manchester United – Wolverhampton Wanderers
Tip: 1 – Manchester United je v derbiju prejšnjega kroga iztržil veliko točko v Lestru. Tekma se je končala z 2:2. Rdeči vragi so po remiju in osvojeni točki trenutno s tekmo manj na zelo visokem 4. mestu prvenstvene lestvice. V kolikor bi Manchestru uspelo zmagati na zaostali tekmi bi bili gladko na drugem mestu takoj za večnemu tekmecu Liverpoolu. Volkovi pa so trenutno po 15 odigranih krogih in 21 osvojenimi točkami na 11. mestu prvenstvene lestvice. Volkovi so prav tako kot rdeči vragi na zadnji tekmi remizirali proti Tottenhamu. Tekma se je končala z 1:1. So pa volkovi na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah v precej slabi formi saj beležijo zgolj 1 zmago ter remi in kar 3 poraze. Ta slaba forma na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah pa jih je pahnila na zgolj 11. mesto. Manchester United pa je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 3 krat zmagal in 2 krat remiziral, ker priča da so v vrhunski formi. Rdeči vragi so tudi absolutni favorit na stavnicah kjer se stava kvota za njihovo zmago giblje nekje okrog 1,57. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni namreč vsaka beleži po 1 zmago 3 krat pa se je tekma končala z remijem. Na teh zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa je bilo doseženih zelo malo zadetkov skupno samo 6, kar je dober zadetek na tekmo. Danes torej ne pričakujemo veliko zadetkov. Vseeno pa pričakujemo da bodo rdeči vragi slavili na domačem igrišču. Naš stavni tip je torej zmaga Manchester Uniteda. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje oziroma manj kot 2.5 gola na tekmo pa preverite na bet at home stavnici.

2.07 FC Sevilla – Villarreal CF
Tip: 1

1.38 FC Barcelona – Eibar
Tip: 1 – Barcelona je v katastrofalni formi vsaj kar se celotne sezone tiče. Je pa na zadnjih 4 tekmah nakazala trend izboljšanja saj je dobila kar 3 tekme na eni pa je remizirala. Barca ima danes lepo priožnost da svoj točkovni izkupiček popravi in se približa mestom, ki vodijo v liga prvakov. Barcelona trenutno zaseda zgolj 5. mesto na prvenstveni lestvici. Eibar pa je trenutno le mesto nad cono izpada in bi mu zagotovo prišla prav kakšna točka. Barcelona je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah slavila 4 krat 1 krat pa se je tekma končala neodločeno. Messi danes zagotovo ne bo igral vendar ima Barcelona dovolj kvalitete, da tole tekmo dobi. Naš stavni tip je torej zmaga Barce.

2.80 CF Cadiz – Real Valladolid
Tip: 2

3.30 Levante UD – Real Betis
Tip: X

2.12 Sheffield Wednesday – Middlesbrough FC
Tip: 2

2.19 Luton Town – Bristol City
Tip: 1

2.75 Birmingham City – Derby County
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending