Liga prvakov je v polnem teku in na sporedu je predzadnji krog skupinskega tekmovanja. Nekatere ekipe si bodo že danes izborile napredovanje spet druge bodo iz boja izpadle medtem ko bodo druge še upale, da se priključijo boju. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

Galatasaray Istanbul
2.63
Galatasaray Istanbul
Manchester United
1X2, Redni del tekme

Bayern München – FC Kopenhagen
Bavarski stroj je po 4 odigranih tekmah dosegel 4 zmage in si je že zagotovil napredovanje iz skupine A. Boj za drugo mesto v tej skupini pa bo neizporsen! Za drugo mesto se namreč borijo ekipe Copenhagena, Galatasaraya in Manchester Uniteda. V najslabšem položaju je Manchester United, kar nas sploh ne preseneča glede na njihovo formo v zadnjih letih. Povedati velja tudi, da si Bavarci niso zagotovili zgolj napredovanja, ampak tudi prvo mesto v skupini! Bavarci so v zadnjem obdobju v fantastični formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 4 zmage in zgolj 1 poraz. Za vikend so Bavarci v domačem prvenstvu premagali Kolen s 1:0 in tako ohranjajo drugo mesto v Nemškem prvenstvu. Vodilni so namreč lekarnarji ki imajo po 12 odigranih tekmah 11 zmag in zgolj 1 remi. Bavarci pa so kot rečeno drugi in imajo 2 točki zaostanka.

Danski predstavnik v ligi prvakov je trenutno v najboljšem položaju za napredovanje v osmino finala saj ima trenutno 4 točke in so na drugem mestu v skupini A.  Danci so nazadnje v ligi prvakov s 4:3 premagali ravno Manchester United, ki je trenutno zadnji v skupini. Danci so trenutno v srednje dobri formi saj so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Na zadnji tekmi so v Viborgu izgubili z 2:1. Je pa Copenhagen še vedno vodilna ekipa v državnem prvenstvu s 33 osvojenimi točkami na 16 odigranih tekmah.

Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili zgolj enkrat v sklopu letošnje lige prvakov. Na prvi tekmi, ki je potekala na Danskem so Bavarci slavili z 2:1.

Stavnice v vlogo favorita postavljajo Bavarce, ki imajo stavno kvoto za zmago 1.22. Stavna kvota za remi je 6.50 medtem ko za zmago Daneske ekipe 13.00. Več stavnih priložnosti pa najdete na 22bet stavnici.

Sevilla FC
2.60
Sevilla FC
PSV Eindhoven
1X2, Redni del tekme

Arsenal FC
1.33
Arsenal FC
RC Lens
1X2, Redni del tekme

Real Madrid
1.86
Real Madrid
SSC Napoli
1X2, Redni del tekme

FC Union Berlin
3.30
Sporting Braga
FC Union Berlin
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.40
Benfica Lizbona
Inter Milan
1X2, Redni del tekme

Real Sociedad
1.51
Real Sociedad
RB Salzburg