Danes nas čaka nekaj zanimivih nogometnih obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Derry City FC
1.33
Derry City FC
Drogheda United FC
1X2, Redni del tekme

SK Brann
1.30
SK Brann
Stromsgodset
1X2, Redni del tekme

Bodo/Glimt
1.63
Sarpsborg 08
Bodo/Glimt
1X2, Redni del tekme

Molde FK
2.15
Tromso IL
Molde FK
1X2, Redni del tekme

Kristiansund BK
3.25
Odd Grenland
Kristiansund BK
1X2, Redni del tekme

Helsingborgs IF
1.80
Helsingborgs IF
Varbergs Bois
1X2, Redni del tekme

Brazil
1.33
Paragvaj
Brazil
1X2, Redni del tekme

Kolumbija – Kostarika
Kolumbija je prvenstvo na Copa América 2024 začela z zmago 2-1 nad Paragvajem v ponedeljek, s čimer so podaljšali svoj niz neporaženosti na izjemnih 24 tekem (19 zmag, 5 neodločenih izidov). Če Los Cafeteros naslednjo zmago dosežejo še proti Kostariki, bo to prvič v zgodovini, da bodo zmagali deset zaporednih tekem, kar bi jim hkrati zagotovilo mesto v četrtfinalu Copa América že šestič zapored.

Kolumbijski navijači bodo še bolj navdušeni, saj je njihova ekipa zmagala na osmih od zadnjih devetih srečanj s Kostariko, vključno s četrtfinalom Copa América 2004 (2-0). Z veseljem bodo želeli dodati še eno zmago v Arizoni, trener Néstor Lorenzo pa bo upal, da bo igrišče omogočalo atraktivno tekmo, potem ko se je po tekmi proti Paragvaju pritožil nad slabo kvaliteto igrišča v NRG Stadiumu v Houstonu.

Če Kolumbija ne bo v najboljši formi, bi Kostarika lahko povzročila še drugo presenečenje na turnirju, potem ko so presenetljivo remizirali z Brazilijo (0-0) v Kaliforniji, s čimer so končali niz devetih zaporednih porazov proti Braziliji. To so dosegli s samo 30% posesti žoge in 19 streli na njihov gol, kar je pokazalo impresiven značaj ekipe Gustava Alfara, ki je najmlajša na turnirju.

Pozitiven rezultat proti Kolumbiji bi pomenil, da Los Ticos ne bi izgubili na prvih dveh tekmah Copa América prvič po letu 2001, ko so se drugič zapored uvrstili v četrtfinale. Morebitna uvrstitev v četrtfinalu bi bila veliko presenečenje, glede na to, da se trenutno nahajajo izven top 50 na FIFA lestvici.

Stavne kvote za tekmo med Kolumbijo in Kostariko v Copa América 2024 so naslednje. Kvota za zmago Kolumbije je 1.36. To pomeni, da je Kolumbija velik favorit za zmago. Kvota za zmago Kostarike je 10.00. To pomeni, da je zmaga Kostarike ocenjena kot precej manj verjetna. Kvota za neodločen izid je 5.00. To pomeni, da je remi nekoliko bolj verjeten kot zmaga Kostarike, a še vedno manj verjeten kot zmaga Kolumbije več pa preverite na bet at home stvanici​.