Športni nasveti 28.6.2019

0
164
Liga NBA stavni nasvti

Vikend je že skoraj tukaj pred nami pa je še nekaj zelo zanimivih nogometnih obračunov. V Copa Ameriki nas danes tako čakata kar dve tekme in sicer Argentinci, ki so se komaj uvrstili naprej bodo poizkušali premagat Venezuelo medtem ko bodo Kolumbijci igrali proti še aktualnimi prvaki Čilenci. Pa si kar poglejmo kaj nas danes čaka v stavnih nasvetih…

1.11 Jabeur, Ons – Kerber, Angelique
Tip: 2

1.53 Bertens, Kiki – Pliskova, Karolina
Tip: 2

1.66 Carreno-Busta, Pablo – Sonego, Lorenzo
Tip: 2

1.18 Querrey, Sam – Fabbiano, Thomas
Tip: 1

2.58 Tunizija – Mali [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.12 Fritz, Taylor – Edmund, Kyle
Tip: 1

2.44 Maroko – Slonokoščena obala [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.12 Francija – ZDA
Tip: 2

1.54 Venezuela – Argentina [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Argentinci so favoriti v tem obračunu če pogledamo stavnice, ampak stvari niso tako odločene kot se zdi. To smo videli že na včerajšnji tekmi ko so Brazilci napredovali proti Paragvaju šele po izvajanju 11 metrovk in glede na slabo formo Argentine Venezuelci zagotovo niso brez možnosti. Reprezentanca, ki bo danes slavila pa se bo v polfinalu pomerila z gostiteljico prvenstva Brazilijo. Venezuela na tem prvenstvu še ni izgubila saj je v svoji skupini z dvema remijema in eno zmago zasedla drugo mesto na drugi strani pa so Argentinci enkrat zmagali, enkrat remizirali in enkrat izgubili in se tudi kot drugi iz skupine uvrstili naprej. Ekipi sta se nazadnje pomerili na prijateljski tekmi marca in takrat so Venezuelci slavili s 3:1, danes pa dajemo manjšo prednost Argentini, ki je le eden izmed glavnih favoritev za naslov. Poleg tega je to ena izmed zadnjih priložnosti za Leo Messija, da z reprezentaanco osvoji kakšno lovoriko. Stavno kvoto za morebitno zmago Venezuele ali remi preverite na 1xbet stavnici.

2.14 Kolumbija – Čile [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Kolumbija je v fantastični formi saj je v seriji 5 zaporednih zmag in je ena izmed tihih favoritev za naslov. Na drugi strani pa so Čilenti prvenstvo odprli z dvema zmagama, ampak so v drbiju proti Urugvaju klonili z 1:0. Obe dve reprezentanci bi si po prikazanem zaslužile igrati v polfinalu, ampak sistem tekmovanja je pač takšen, da se bosta pomerili že v četrtfinalu. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta reprezentanci 3 krat remizirali in vsaka po enkrat zmagali. Torej lahko rečemo, da tako kot napovedujejo stavnice se nam obeta zelo izenačena tekma. Glede na to, da so Kolumbijci v za otenek bolji formi jim dajemo manjšo prednost v tej tekmi. Naš stavni tip je torej zmaga Kolumbije je pa tukaj možno prav vse.

1.39 TPS Turku – EIF
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj